Neko bitan

Ova zena je SAVRSENA LJUBAVNICA koja ume da ZADOVOLJI SVAKOG MUSKARCA!

Ona je zena Lavica. Kao sto je i poznato da su lavovi kraljevi dzungle tako je i ona kraljica muskih srca.

Ona ih uzima kao cvijece u basti, a baca poput polovnih stvari koje joj vise nisu zanimljive. Ona tako lako i sarmantno umije da osvoji bilo cije srce, uvuce se pod kozu i tu ostaje dok god ona to zele. Nakon nje od muskaraca ostaje samo prasina koju otpuse sa svojih prstiju negdje daleko. Zbog nje muskarci padaju u ocaj, padaju u depresiju, rade mnoge lude stvari samo kako bi uspjeli da je zadrze pred sebe. Ali ovu zenu niko ne moze da zadrzi, osim ako ona to ne zeli. Ako te zavoli pruzice ti najljepse trenutke u zivotu, koje nikada neces zaboraviti. Medjutim, ukoliko nisi tip kojeg ona zeli i koji bi umio da zadovolji sve njene potrebe onda nemoj uzalud da se trudis, jer je nju briga za tebe bas kaoi za onim sto se desilo prije milion godina. Nebitan si osim ako si bitan za nju.

Ali ukoliko ona baci oko na nekog muskarca, on postaje njen u najkracem mogucem roku. Te zene zaista umiju da zavedu, da bude voljene, mazene i pazene ali nikada ostavljene. One ne dozvoljavaju da ih neko gazi, iskoristava ili ponizava. Veci su muskarci od bilo kojeg drugog muskarca. Imaju snagu vecu od mnogih, i sa njom se vode kroz zivot. Takodje su i veoma inteligentne i intinuitivne, pa im zbog toga niko ne moze nista.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Ali ako te zavoli zena Lavica onda ces u njoj vidjeti najnjeznije stvorenje koje ikada postoji, ali sa dovoljnom snagom da voli za petero.

U krevetu su lude i nezasite, a  to muskarce izludjuje do nezamislivih granica. Uvijek su one te koje su dominantne i koje zele da bude zadovoljene koliko one zele i na nacin na koji one to zele. Imaju bujnu mastu, .lude ideje ali takodje i snagu i moc da ih sprovedu u zelju ukoliko imju muskarca koji je spreman da ih vodi do krajnjih granica njenih zelja. Kada one dodiruju, milion najsjanijih zvijezda prolazi muskim mislima i milion potreba i razloga da se zalijepe za njih zauvijek. One nikada ne zavise od svog izgleda, jer one umiju i bez tog oklopa da osvoje musko srce i odvedu ga do ludila za njom. Kada one stave svoje ruke oko njegovog vrata, on izgubi pojam o vremenu i svemu, i ostaju samo pod njenom kontrolom. Tako su magicne, neosvojive i nekontrolisane a to je tako neodoljivo za muskarce koji zele da budu njihovi robovi i potcinjeni. Pod njenu zelju i vlast se lako potpada, jer ona brise sve sumnje iz muskog mozga i ugradjuje samo svoj lik i zelju za njom. Ona ne zna za granice i ne umije da staje dok ona ne pozeli i ne shvati da zeli da stane. Nema granica, nema razloga niti prepreka, samo su one granica i samo ona ih postavlja i vodi. Ona je zena kraljica, zena koja zeli da bude voljena ali da se njena ljubav zasluzi

Exit mobile version