Osobe rodjene u ovom znaku su RODJENE DA VLADAJU – LAVOVI su PRAVI KRALJEVI!

Osobe rodjene u ovom znaku su RODJENE DA VLADAJU – LAVOVI su PRAVI KRALJEVI!

5 септембра, 2018 Off By coki

Ne postoji osoba koja nema postvovanja prema lavu, jer na samo pominjanje reci ”LAV” svi nekako odmah pomislimo na nesto izuzetno, na nesto dobro, lav je znak koji zbog svih svojih kvaliteta itekako zasluzuje postovanje svih nas…

Lav: Kralj zivotinja, a po horoskopu osoba koja je rodjena da bude najbolja i da vlada!

 

Ono sto je zaista neverovatno kod lava jeste ma koliko da se mi trudili tesko da cemo uspeti da mu pronadjemo bilo kakvu manu, osobe rodjene u znaku lava kao da su nesto drugacije, kao da nisu kao o ostali ljudi, jer svaka osoba ima nekih mana, a ocigledno mana lavovi skoro da i nemaju. Osobe rodjene u znaku lava su vremenom mnogo ”ucile”, vremenom su postajale sve bolje, sve kvalitetnije, pa su sada osobe rodjene u znaku lava one kojima uvek ukazujemo postovanje koje one zasluze.

 

Osobe rodjene u znaku lava su dobre osobe, one svoju dobrotu cesto pokazuju, a lav je takodje znak koji poseduje ”veliko srce”, u srcu lavova uvek ima razumevanja za druge osobe i za njihove probleme, a narucito u srcu lavova postoji mnogo ljubavi koju lavovi tako rado i velikodusno poklanjaju svma onima koji je zasluze.

Narucito lavovi mnogo svoje ljubavi poklanjaju svojoj voljenoj osobi, jer je veza sa osobom rodjenom u znaku lava nest savrseno, a to je zbog toga sto su lavovi najbolje osobe. Lav ne gubi vremena na preterana razmisljanja za koja zna da mu nista nece doneti, nego je lav znak koji je uvek u centru nekih desavanja, lavovi su uvek u nekom pokretu, uvek nesto cine.

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2