Neko bitan

NEUSTRASIVI STRELAC: Osobe rodjene u ovom znaku NEMOGUCE pretvaraju u MOGUCE!

Od strelca svi mozemo nauciti mnogo, strelac je znak koji svakome od nas moze sluziti kao primer, moze nam sluziti kao primer kako se trebamo ponasati, kako trebamo donositi odluke, kako trebamo ”ziveti” nase zivote, jer osobe rodjene u znaku strelca su one koje prosto znaju da uzivaju u zivotu…

Ono sto oni mogu da ostvare, drugi ne mogu ni da zamisle, osobe rodjene u znaku neustrasivog strelca…

 

 

Od strelaca se moze ocekivati sve, ali se nikada ne moze ocekivati od njih da odustanu od nekog svog cilja, jer ma koliko da mi pokusavali da uticemo na neku osobu rodjenu u znaku strelca, mi nikada nista necemo postici, jednostavno strelci ne odustaju od onoga do cega im je stalo.

Strelac je znak koji je uvek nezavisan, uvek je samostalan, sa tim se strelci ponose, nikada ne dozvoljavaju osobe rodjene u znaku strelca da im se bilo ko ”mesa” u zivot, oni ne zele nicije savete, ne zele niko da im govore sta da cine, osobe rodjene u znaku strelca su nezavisne u pravom smislu te reci.

 

Osobe rodjene u znaku strelca poseduju nesto veoma vazno, poseduju veliko samopouzdanje, a koliko je vazno svima nama samopouzdanje najvise se moze zakljuciti iz primera strelca, jer upravo zahvaljujuci svom samopouzdanju strelci uspeju cak i u nemogucim ciljevima.

Sve sto izgleda nemoguce, strelci se potrude da na kraju bude moguce, uvek je to bilo tako kod njih, uvek sebi postave neke nerealne i neverovatne ciljeve pa se onda ”takmice” kako bi uspeli cak i te nemoguce ciljeve da ostvare, strelci mogu da ostvare sve sto pozele.

Nastavak na sledecoj stranici…

 

Osobe rodjene u znaku strelca takodje poseduje nesto o cemu se uvek govori kada se prica o strelcima, naravno da se ovde misle na njihovu neverovatnu energiju, na to sto su veoma energican znak, znak koji ne odustaje, znak koji se bori, znak koji ostvaruje cak i one sto druge osobe ne mogu ni da zamisle.

Strelci su veoma hrabri, ali nesutrasivost strelca je nesto posebno, neverovatno je koliko strelci mogu da se bore, koliko oni mogu da budu hrabri, koliko mogu da pokazuju da uopste strah kod njih ne postoji, sve sto smatraju da je potrebno oni ce se usuditi da to urade, oni se nikada ne premisljaju nikada ne razmisljaju o svojim postupcima, nego uvek veoma hrabro i neustrasivo postupaju.

 

Osobe rodjene u znaku strelca prosto cine sve sto pozele, hrabrost i odvaznost su kod strelca uvek izrazene, strelac cini sve za sopstvenu srecu, sve sto smatra da ce mu doneti bar malo srece strelci ce to i uciniti.

Strelci su znak koji je poseban zbog toga sto cak i ako nekada pogrese oni ni tada ne odustaju, oni se ni tada ne menjaju, nego ce oni uvek nastaviti na isti nacin da se ponasaju, uvek ce pronaci nacin da sve bude po njihovom.

Rodjeni su kako bi se izborili za svoju srecu,a strelci zaista u tome i uspevaju, osobe rodjene u znaku strelca prosto uzivaju u zivotu, cine sve ono sto bi svi mi trebali da cinimo, strelac svoje vreme koristi na najbolji nacin, pa kao sto je vec receno strelci prosto uzivaju u zivotu, uzivaju u svakom trenutku.

Osobe rodjene u znaku strelca su neustrasive, to se kod njih nikada nece promeniti, uvek ce strelci ostati isti, uvek ce biti veoma uspesni, uvek ce biti hrabri i neustrasivi, strelac je znak koji je skoro pa ”savrsen”, strelac to dokazuje konstantno

Exit mobile version