LJUBAVNA SRECA dolazi osobama u ova TRI ZNAKA – UZIVANJE im sledi!

LJUBAVNA SRECA dolazi osobama u ova TRI ZNAKA – UZIVANJE im sledi!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

Drugi znak kome stize njegovih ”5minuta” i koji ce moci da se opusti i da uziva je LAV…

Osobe rodjene u znaku lava same uspevaju da se izbore za srecu, njima je to veoma lako da ucine, lavovima tesko da je potrebna bilo kakva sreca za uspehe, posto lavovi uspehe beleze zbog svojih sposobnosti, lavovi mogu sve da ucine.

Medjutim iako je to tako, zvezde otkrivaju lavovima da im uskoro stize njihovih ”5minuta”, stize im vreme u kojem ce moci da se opuste, da ne razmisljaju i da uzivaju u sreci.

Zvezde otkrivaju lavovima da ce im se uskoro ostvariti jedna velika zelja, ali ne samo to nego lavove ocekuje i mnogo razloga za uzivanje u ljubavnoj sreci. Lavovi ce biti nagradjeni za sve ono sto su cinili, pred lavovima je vreme potpunog uzivanja.

 

Prvo ce se lavovima ostvariti velika zelja koja ce ih usreciti, a onda ce voljena osoba lavova lavovima priredjivati brojna romanticna iznenadjenja koja ce lavove takodje usreciti.

Moci ce lavovi da budu zadovoljni, lavovima stize njihovih ”5minuta”, stize im vreme apsolutne srece, apsolutne radosti, stize im vreme u kojem ce moci da se opuste i da uzivaju…

Treci znak kome stize njegovih ”5minuta” i koji ce moci da se opusti i da uziva je DEVICA…

Devica znak koji uvek zna sta treba da ucini, osobe rodjene u znaku device uvek se ponasaju ispravno, uvek su im odluke ispravne, a upravo ce device zbog svega sto su cinile biti nagradjene, zbog brojnih ispravnih odluka devica njima stize njihovih ”5minuta”.

Naime zvezde otkrivaju devicama da je pred njima uzivanje u velikoj ljubavnoj sreci, a srece ce device imati najvise zbog ponasanja svoje voljene osobe, naime device su imale mnogo razumevanja za svoju voljenu osobu, verovale su da ce se ona promeniti, device su se borile za svoju vezu, a sve to sto su cinile ce biti ”nagradjeno”.

 

Zvezde otkrivaju devicama da je pred njima vreme velike ljubavne srece, otkrivaju devicama da im stize njihovih ”5minuta”, otkrivaju devicama da ce im voljena osoba prosto ulepsavati svaki novi dan koji ocekuje device, otkrivaju zvezde vodolijama da ce moci da se prepuste i uzivaju.

Takodje device ocekuju i neki poslovni uspesi uskoro, pa je tako pred devicama vreme najveceg uzivanja.

Dakle, devicama stize njihovih ”5minuta”, stize im period uzivanja, stize im period srece, to im otrkivaju zvezde…

Стране: 1 2