Neko bitan

LAV: Kako ga OSVOJITI, njegove MANE i VRLINE!

Zaljubljeni ste u nekog ko je rođen u znaku Lava i ne znate kako da ga osvojite… Pred vama je tekst koji daje detaljna uputstva za to. Nemate potrebe da brinete ako ste naumili da ga osvojite, savladajte sve njegove mane i vrline. Sve nacine za to pročitajte u daljem tekstu.

Vrline Lavova su svakoko njihova raskoš, njihova dominacija u društvu,  njihova neodoljiva harizma i duhovitost. Mnogi se pred ovim vrlinama koje su itekako dominantne i jake kod Lavova, veoma često uplaše i ne usude se prići osobi sa takvim kvalitetima. Pretežno su Lavovi osuđeni da oni osvajaju i prave prvi korak jer se njih ljudi veoma plaše zbog njihove energične i veoma raskošne pojave.

 

Kad se Lav negdje pojavi svi ostali padaju u drugi plan pa najčešće on mora da preuzme inicijativu. Ako se usudite i na jedan šarmantan način priđete osobi koja je rođena u znaku Lava a pri tom mu udijelite kompliment i pomenete neku od njegovih vrlina vi ste njega već očarali. Lav voli da sluša samo lijepe stvari o sebi i ne voli nikakvu kritiku. Što mu više komplimenata date to ga više osvajte. Neće vam to odnmah priznati ali budite sigurni da će biti će o vama pričati bliskim prijateljima.

Nikada nemojte da zanemarite Lava jer on smatra da ga onda niste dostojni. Ako ste ga šarmirali odmah ga sutradan bombardujte porukama i laskavom riječima jer on naprosto mora da bude centar vašeg života. Ukažite mu to i postaće vaš. Doživjećete nezaboravne trenutke sa ovim vatrenim znakom.

Lav ima i svoje mane kao i svaki drugi znak horoskopa. Ako on nije u centru zbivanja i ako on ne odlučuje o svemu postaje nepodnošljivo naporan. To je rođeni vođa i rođeni kralj i ako osjeti da vi u osvajanju njega hoćete da zauzmete njegovo mjesto kralja pazite se da vas sprži svojom vatrom. Tu teritoriju on nikom ne dopušta da mu uzme.

nastavak na sljedecoj strani…

 

Ako prihvatite njegove vrline koje ga krase kao nijedan drugi znak horoskopa i poslužite se njima, potom prihvatite mane i želju za dominacijom kod ovog znaka vi ćete u njegov život ušetati i on vas neće tako lako pustiti. Izdati vas neće gotovo nikad jer on je taj koji je odgovoran, on je vođa a kako vođa može da izda nekog koga vodi.

Ljubav koju ćete sa pripadnicima ovog znaka doživjeti je nezabotravna. Međutim, ni jedan dan ne smijete da zaboravite da mu dijelite komplimente o njegovoj ljepoti, sposobnosti i morate mu pokazati da se vi prosto samo njemu divite i apsolutno nikom drugom. To će mu pružiti satisfakciju i onda on kreće da osvaja vas, svojom duhovitošću, harizmom i ljepotom.

Exit mobile version