Izaberi PUT koji te najvise PLASI, i saznaj KOJI je tvoj NAJVECI STRAH i sta je ono sto ne zelis NIKADA da se dogodi!

Izaberi PUT koji te najvise PLASI, i saznaj KOJI je tvoj NAJVECI STRAH i sta je ono sto ne zelis NIKADA da se dogodi!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

PUT 2)

Ako ste iabrali ovaj drugi put, vi ga se plasite bas zbog toga sto ne znate gde on vodi, i sta vas moze ocekivati dalje u vasem zivotu.

Vas najveci strah je taj da cete izgubiti podrsku vase porodice i vasega partnera, i da ce vam ostati samo samoca.

Plasite se da te, vase voljene osobe ne odu ”ovim putem” a vas da ostave negde daleko iza vas u totalnoj samoci.

Vi se plasite iz tog razloga sto znate koliko vam je zivot ispunjen samo zbog toga sto imate te voljene osobe uza sebe, sto imate njihovu ljubav, kao i podrsku, i sto su oni uvek tu za vas, bas iz toga razloga ne znate kako bi mogli podnete da se vas strah obistini, i da ostanete bez svega toga.  Vi ste veoma drustvena osoba, koja je navikla da se druzi sa svim prijateljima i ta druzenja vam stvaraju ogromnu srecu i mnogo vam znace, pa nije ni cudo sto imate ovaj strah da  ne ostanete potpuno sami i bez ikoga na kraju.

NE BRINITE to se sigurno, i definitivno nece desiti. Podrsku koju sada imate, kao i drustvo vasih voljenih osoba uvek cete imati, posto vi ne zasluzujete da se vas strah ostvari, vi niste nista lose u zivotu uradili i zbog toga vam se nece nista lose desiti.

Vi ste osoba sa karakterom, a karakter uvek zadrzava ljude, pa tako ce i u ovom slucaju, takodje mnogo lepih stvari ste uradili za ljude, mnogo vaseg vremena ste im posvetili, mnogo puta takodje i pomogli, i budite sigurni da ce vam se sva ta vasa dobrota na kraju i vratiti…

 

PUT 3)

Ako ste izabrali ovaj treci ”putic” tj prelaz preko nekog mosta, vas najveci strah je da necete uspeti da ostvarite svoje najbitnije ciljeve koje imate u zivotu i zbog kojih se borite, i radite sve sto je potrebno.

Plasi vas to da cete biti neuspesni na svim poljima zivota, do kojih vam je stalo.

Ovaj mostic odnosno prelaz preko neke reke vidite i sami da je star, i da vrlo lako moze da se urusi, to predstavlja vas put kojim trenutno vrlo dobro napredujete, da se slucajno ne ”urusi” i da na kraju ne ostvarite nista sto ste zacrtali. Takodje i ako uspete da predjete ovaj ”mostic” plasite se kakva ce sledeca biti prepreka na tom putu kojim ste krenuli.

Vi imate mnogo planova, ali najvaznije od svega su vam njih nekoliko, imate zelju da budete porodican ”covek”, takodje imate zelju da uspete na poslovnom planu kako vasa egzistencija, kao i egzistencija vase porodice ne bi bila dovedena u pitanje, zelite da uspete u svemu sto zamislite, pa je sasvim normalno da se plasite neuspeha, i plasite se da se sve to ne ispuni, onda bi se stvarno osecali nesrecno.

Ali ni vama se nece desiti nista od toga, budite uvereni da cete uspeti da ispunite sve VASE ZELJE, a evo i zasto:

Vi ceo svoj zivot radite posteno, prema ljudima se ponasate bas kako treba i dolikujete, postujete svakog coveka, i nikome ne zelite zlo, dakle vi ste osoba koja ima samo vrline, i koja ljudima poklanja samo dobrotu pa ce vam se ta ”dobrota, dobrom vratiti”. Dakle zivot ce vam pruzati samo srecu, i dobrotu, jer ste to svojim postupicima zasluzili.

Dakle u vasem zivotu nemate mesta za strah, nemojte se time opterecivati, posto ce vam se desavati samo dobre stvari, nastavite putem kojim ste krenuli i nista ne brinite.

Стране: 1 2