Neko bitan

Izaberi jednu SKOLJKU sa BISEROM i SAZNAJ sta je tvoja ”NAJDUBLJA” TAJNA koju krijes od SVIH!

Svi mi imamo neke greske iz proslosti za koje bi voleli da se nikada nisu dogodile…

 

Izaberi jednu skoljku sa biserom i saznaj sta je tvoja najveca tajna koju krijes od svih!

 

Kao sto skoljka ”krije” svoj biser tako isto svako od nas ima neku tajnu koju krije od svih ljudi…

SKOLJKA 1)

 

Vi ste kao i svaki covek na svetu imali neke greske. Greske su sastavni deo zivota, svaki covek ih ima, jednostavno tesko da se bez njih moze.

Pa ste tako i vi sigurno mnogo puta napravili neku gresku u zivotu, a ipak postoji jedna koje se neradado secate, a ta greska predstavlja vasu najvecu tajnu koju zelite da sakrijete od svih.

Ta vasa tajna predstavlja vasu gresku iz mladosti, a radi ste o tome da se na neki nacin izdali poverenje prijatelja koji vam je bio veoma bitan.

Najgore je to sto sebe krivite, mada to vi uopste niste hteli da uradite. Taj vas prijatelj vam se poverio, vi ste tu tajnu vesto cuvali, ali vam se desilo da se u jednom razgovoru sa nekim osobama prosto ”izreknete”.

Vi niste osoba koja odaje tajne, one su obicno kod vas ”kao u sefu” sigurne,ali to vam se jednostavno desilo zbog spleta okolnosti.

Ta situacija predstavlja vasu najvecu tajnu,posto ne zelite da niko sazna za to.

Vi ste sa tom osobom nastavili prijateljstvo ali imate osecaj da ono nece biti ”kao nekada”.

Ta tajna je sada dobro sakrivena u vama, i ne zelite da niko vise sazna za nju.

Ali ne trebate gledati tragicno na to,svako od nas je nekada nesto nesvesno pogresio.

Nastavak na sledecoj stranici…

SKOLJKA 2)

 

Ako ste izabrali drugi biser. Vi takodje imate vasu najvecu tajnu koju skrivate od svih, a za nju sigurno niko ne zna.

Vasa najveca tajna je da jos uvek niste preboleli BIVSU LJUBAV. Hteli vi to da priznate ili ne to je tako.

Eto razmislite i sada dok ovo citate, pa odogovorite na ovo  pitanje :  Da li postoji i jedan dan a da ne pomislite na svoju bivsu ljubav?!

Mi smo sigurni da bi vas iskreni odgovor bio ” ne postoji”.

Naravno da je u redu da ne zelite niko to da sazna, ta osoba vasa bivsa ljubav je bila vazan deo vaseg zivota, sa tom osobom ste proveli mnogo lepih i srecnih trenutaka, pa je sasvim normalno da razmisljate o tim danima srece.

Osecanja kod vas nisu prestala, ona i dalje postoje, ali ne zelite niko to da sazna kako vam ne bi postavljali svakava pitanja.

Vi zelite da to ostane tajna koja je samo u vama, za koju niko ne zna.

Ali vi se ne bi trebali zadovoljiti time, trebali bi da pokusate ponovo da uspostavite kontakt sa tom osobom, ma koliko vam to tesko bilo, posto mozda ta osoba nije takodje prestala da gaji osecanja o vama.

Pokusajte nemate sta izgubiti…

 

Nastavak na sledecoj stranici…

SKOLJKA 3)

 

Ako ste izabrali trecu skoljku, i vi imate neke ”stvari” u zivotu kojima se ne ”ponosite” posto shvatate da ste negde pogresili.

Kao sto smo vec napisali, greske su sastavni deo zivota, covek mora da gresi kako bi ucio iz svojih gresaka, pa samim tim ”lekcijama” koje bi naucio on bi bivao sve jaci.

Vasa najdublja tajna koju krijete od svih je da ste izdali jednog prijatelja, posto je to na kraju ispalo da je to ”izdaja” iako vi niste imali nikakve lose namere. Naime, vas prijatelj vam je se poverio o jednoj veoma bitnoj stvari za njega, on je bio nesto mnogo pogresio pa je vama sve to ispricao.

Vi u tom trenutku niste imali adekvatan odogovor i resenje za njega, pa ste tu tajnu rekli nekoj osobi koja je takodje volela tog vaseg prijatelja, odali ste tu tajnu iz najboljeg razloga, kako bi ta osoba zapravo pomogla.

Ali taj vas prijatelj nije to shvatio tako, nego kao neku vrstu ”izdaje” iako ste vi zeleli samo najbolje.

Sada kada se setite toga, nije vam ni malo ugodno, pa je to tajna skrivena u vama za koju ne zelite da bilo ko sazna.

Vi se toga ne bi trebali ”stideti” vi ste to uradili iz plemenitih razloga, a prijatelj to jednostavno nije dobro shvatio.

Vi ste samo hteli da pomognete,a ispalo je sasvim suprotno…

 

Exit mobile version