Neko bitan

Izaberi jednu PTICU, ali budi OPREZAN: Jedna je znak da imas NEVEROVATNU SUPERMOC!

Pred vama je  sest prelepih ptica. Test licnosti osmisljen tako sto ces izabrati jednu od  njih, jer svaka od njih ima svoje osobine, odnosno  odace tvoje, jer ces se poistovetiti sa  onom koju si izabrao. Dakle,neka to bude ona koja ti je najlepsa ili jednostavno ona koja ti privuce najvise paznje.

 

 

Ptica broj jedan:

Ti si osoba koja sve pocinje od pocetka,i koja ne moze mirno da zivi ako ima neki problem.Isto tako ne mozes da podneses patnju onih koje volis,jer se ti oduvek trudis da usrecis sve ljude oko sebe.To je tvoja najveca vrlina,dakle to sto nisi sebican,i sto ti je stalo do tudje srece koliko i do tvoje sopstvene.Mana ti je tvrdoglavost,uvek ides glavom kroz zid.

 

 

Ptica broj  dva:

Kada je rec o tvojim vrlinama,to je svakako odgovornost.Ono sto obecas uvek i ispunis,ma koliko tesko bilo,mrzis kasnjenje i ljude koji lazu.Tvoja najveca osobina je iskrenost,a kada je rec o manama to je svakako to sto nemas  hrabrosti da se boris za ono sto zelis,konkretno za osobu koju volis.Imas strasan strah od odbijanja,i  uzalud se boris sa sobom,toliko se plasis da ti voljena osoba ne okrene ledja da joj cak ne zelis ni priznati koliko su jake tvoje emocije!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Ptica broj tri:

Ti si toliko iskrena i dobra osoba da zbog toga cesto u zivotu lose prodjes.Cesto ti se desava da te povrede oni koje najvise volis,zato sto je tvoja dusa cista i iskrena,i svima verujes.Mnogo lako dajes ljudima svoje srce i svoje poverenje i to je razlog sto ti mnogi od njih slome srce i dokazu ti da si ispao naivna budala kada si im dozvolio da ti se priblize.Dakle,tvoja vrlina i istovremeno mana je tvoja dobrota,jer ti gledas da ucinis i pomognes svima, a onda kad tebi  zatreba retko je ko tu,spreman da ucini i pomogne tebi!

 

Ptica broj  cetiri:

Ti si duboko nesrecan,iako je to poslednja stvar koju zelis da priznas.Voleo bi da pobegnes u neki drugi svet,tamo gde su ljudi mnogo bolji,gde te niko nece slagati,ni izdati,gde ti niko nece slomiti srce.Ova ptica izgleda mnogo tuzno,bas kao i ti trenutno.Velike su sanse da patis zbog jedne osobe kojoj si poklonio sebe na tacni,a onda prekasno shvatio da ona ne gaji iste emocije prema tebi.Ljubav boli,to je ono u sta si se upravo uverio!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Ptica broj pet:

 

Ako si izabrao ovu pticu to je znak da si veoma inteligentan! Tvoja unutrasnja moc je neverovatno jaka,a imas takodje jako snaznu intuiciju.Kada bi malo vise koristio svoje sesto culo mnogo bi problema i nevolja u zivotu uspevao da izbegnes.Imas sjajan smisao za humor,a pored toga tako lep i melodican glas,da je  za tebe idealno da radis negde gde bi taj glas mogao da se cuje.Tvoj nacin izrazavanja je neverovatan,a nacin razmisljanja fascinantan.Kombinacija vredna divljenja!

 

Ptica broj  sest:

Ova ptica se pomalo izdvaja od svih drugih,kao i ti veoma cesto od ljudi.Ti si neko ko voli samocu,i ko u njoj zna itekako da uziva.To nikako ne znaci da volis da bude okruzen ljudima, ti to naravno volis, ali ti prosto volis one trenutke samoce, volis da se osamis i da uzivas u velikom miru.

Ti si osoba koja ume da ceni mir, ti znas koliko je mir vazan i tebi je veoma cesto potreban mir kako bi dobro razmislio o svemu. Upravo zbog toga ti uvek donosis dobre odluke i izbore, greske kod tebe su svedene na minimum.

 

Exit mobile version