Izaberi jednu PAHULJICU i saznaj sta ce ti se DESITI ove ZIME!

Izaberi jednu PAHULJICU i saznaj sta ce ti se DESITI ove ZIME!

5 септембра, 2018 Off By botanika

U ljudskoj je prirodi da ga zanima sta mu je sudbina namenila.Iako postoje  odredjene smernice i misljenja da je sudbinu nemoguce predvideti, a kamoli promeniti,  oduvek je bilo prognoza, odnosno bar pokusaja predvidjanja iste.Logicno je da se desavaju propusti,ali kod izvesnog broja ljudi  te prognoze,ili prorocanstva,su se pokazala kao tacna.

 

Ovog puta vam donosimo  specifican test licnosti.Naime,radi se o slici tri pahuljice,koje simbolizuju dolazecu zimu.Postoje odredjena misljenja da odabirom pahuljice mozemo saznati sta nam se sprema u buducnosti.

Moramo da vas upozorimo da ovo ne mora biti tacno kada ste vi u pitanju,ali i da ne reagujete ishitreno ako  vam donesimo, nazalost, neke ruzne vesti.Sve je to deo zivota, i sve je to normalno, stvari koje ne mozemo da promenimo, cak i ako zelimo…

 

Pocecemo sa slikom  pomenutih pahuljica.Pogledajte je, odaberite jednu, i  ispod potrazite resenja, da ne kazemo predvidjanja…

 

Ako ste izabrali pahuljicu broj jedan :
Prvo,moramo da naglasimo da ste vi vrlo verovatno osoba koja  “nije luda”  za zimskim carolijama!Odnosno, volite da vidite kako pada sneg, ali samo ako ste vi tada u toplini svog doma. Takodje je vrlo moguce da    vas  zima pomalo rastuzuje, iz prostog razloga sto  ste nekada u proslosti zbog nevremena ili kilometara bili spreceni da cesto vidjate osobu koju volite.
Realno govoreci,pahuljica broj jedan izgleda pomalo slozeno, a za vas se takodje moze reci da niste bas sasvim obicna osoba.To nikako ne znaci da ste komplikovani, vec  samo da postoje situacije kada  vas je tesko razumeti!

 

 

 

Sta ce vam se desiti ove zime?!

Ako ste slobodni, krajem novembra postoje odredjene sanse da upoznate nekog zanimljivog, i to na mestu gde nikada ne bi ste ni pomislili da mozete da se zaljubite!Gresite ako mislite da  je rec o ljubavi na prvi pogled! Naprotiv.To ce biti samo jedno ugodno prijateljstvo, koje ce se vremenom, ako vi to budete zeleli pretvoriti u pravu ljubav!

 

Ukoliko ste, pak, u emotivnoj romansi, ova zima za vas moze da donese drasticne promene.Dakle,moze da dodje do potpunog prekida veze, ali sa druge strane,i do dizanja iste na veci stepen.Moguca je veridba,ali isto tako i ljubavni trougao : Moze se  treca osoba umesati u vas odnos.Necemo vam otkriti da li cete vi biti ti koji ce biti na korak od prevare, ili vas partner, samo cemo reci :

 

Ako nekog volite, i sa njim ste, onda ga cuvajte kao blago!

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3