Da li si osoba koja je LJUBOMORNA na sve i svakoga? Poklon koji izaberes otkriva sve!

Da li si osoba koja je LJUBOMORNA na sve i svakoga? Poklon koji izaberes otkriva sve!

5 септембра, 2018 Off By coki

Ljubomora je sastavni deo nasih zivota,i nema coveka koji je bar jednom  nije osetio!Naravno,postoje dobre i lose strane ove osobine,i zdrava ljubomora, ona u malim granicama, je cak i pozeljna  jer moze da nam dokaze da nam je do necega stalo. Ali, da li se ubrajas u posesivne osobe? I da li  zbog svoje ljubomore mozes izgubiti sve?

Poklon koji izaberes otkriva  jasno i precizno odgovor na ovo pitanje!

 

Poklon broj jedan:

Da,ljubomora je sastavni deo tvog zivota.To ne znaci da vazis za posesivnu osobu,vec jednostavno to  da umes da cuvas ono sto je tvoje.Kada volis onda volis celim svojim bicem,i dajes sve od sebe da ta osoba bude srecna.Ljubomoran si samo onda kada shvatis da neko zeli ono sto je tvoje,i onda se pretvaras u ranjenu zivotinju koja svoj plen brani ako treba i svojim zivotom.Iako pokusavas da sakrijes  ovu ruznu emociju,to ti ne polazi za rukom,jer  je nemoguce sakriti tvoj ocaj i strah pri pomisli da neko moze da ukrade ono sto je tvoje! Malo imas problem sa samopouzdanjem,upravo zbog toga i dobijas napad ljubomore jer se plasis da je ta druga osoba mozda bolja od tebe.ALi,iako  si ljubomorna osoba,ti nikada neces napasti svog partnera,sve dok ne budes siguran da je on dao povod  toj drugoj osobi,odnosno da je on kriv sto se izmedju vas neko treci isprecio!

 

Poklon broj dva:

 

Iako se ne moze reci da bas nikada nisi osetio ujed ljubomore,za tebe se ipak ne moze reci da vazis za ljubomornu osobu.Ti si dosta siguran u sebe i  kada volis – volis do daske,ali istog trenutka ostavljas osobu ako ti ona dokaze da te ljubavi nije vredna.Radije ces patiti nego dozvoliti da te neko pravi budalom.Ljubomoru i ako osetis vesto krijes,jer je tvoj ponos veliki i ne bi dozvolio sebi da voljena osoba vidi koliko ludis,taman da sve u tebi boli zbog ovog neprijatnog osecaja.Ti cenis ono sto imas,ali kada vidis da neko ne ceni tvoju ljubav  zadnje sto ces uraditi jeste da ostanes i boris se za ono sto je nemoguce.Boris se samo onda kad znas da su emocije  uzvracene,i ako ti neko da razlog da se osetis ugrozeno to je za tebe znak da je taj neko zasluzio da ga ostavis.

Za tebe je ljubav nesto najdragocenije na svetu,ali svakako nikada ne bi dozvolio sebi da se na bilo koji nacin zbog ljubavi ponizis.Tamo gde se dvoje vole ljubomori nema mesta,samo osecaj da cuvas i cenis ono sto imas,treca osoba tu nema sta da radi,niti je vredna pomena!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2