Neko bitan

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

Ovan

Emotivni ili bračni partner u ovoj nedelji definitivno ne igra “po vašim pravilima” I u potpunosti vodi neku svoju politiku, a vrlo često će vam delovati povučeno, čudno, nedefinisano. Sve ovo kod vas može izazivati veliku nervozu, koja će dodatno biti potpirivana I nekim poslovnim problemima.

 

Smirenje I jednostavnije, normalnije funkcionisanje stoji vam tek za vikend sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami, sve je otvoreno za uzbuđenja I strast, ali bez velikih preduslova za trajnost novo započetih odnosa. Kontakti iz prošlosti I bivši emotivni partneri se polako “zagrevaju” I tokom ove sedmice možete očekivati više pokušaja obnove komunikacije.

Bik

Tačan kvadrat Marsa koji vlada vašim partnerskim odnosima sa Uranom u vašem znaku, koji će biti aktivan tokom cele ove nedelje, povremeno će u vašim vezama I brakovima donositi burne momente. Inicijatori rasprava možete biti I vi I partner – a osnova će biti ljubomora, nesigurnost I osećaj nedostatka pažnje I emocija.

 

Doduše, neki od vas će ove burne epizode I ratove koji budu nastajali koristiti za primirje….ali u spavaćoj sobi. Ukoliko ste sami – istom brzinom kojom vas budu spopadali potencijalni udvarači, vi ćete ih I “nogirati”. Trenutno ne vidite ništa vredno truda u svojoj blizini, a neke od “ponuda” će vam biti čak smešne. Ukoliko već imate simpatiju – trenutno komunikacija nije baš najbolja…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Blizanci

Znate kako kažu – ne možete stvari non stop raditi na isti način, a očekivati drugačiji rezultat. E, to sada lepo primenite u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. U prevodu – ako ponavljate iste greške I ophodite se prema voljenoj osobi na isti način – nemojte se onda iznenađivati što je druga strana podigla barijeru između vas dvoje. Manje ega I sujete, više otvorenih razgovora I zabavnih aktivnosti – I sve će doći na svoje mesto vrlo brzo. Ukoliko ste slobodni, ne kopajte po prošlosti – ništa tu posebno nećete naći, a pogotovo ne svoj mir. Nema trenutno nekih posebnih ljubavnih prilika, ali to je samo u ovom periodu. Samo polako, dolaze vama neki inspirativniji dani.

Rak

Neko vas preko poslovnog segmenta juri sve u šesnaest I koristi svaku priliku da vam priđe, da uspostavi jaču komunikaciju sa vama. Ovo je onaj tip osoba koje ne shvataju da ste vi nezainteresovani I nemaju nameru da odustanu. To vas u nekim momentima čak može zabavljati, ali u drugim ćete itekako umeti da odbrusite. Ako postoji osoba koja vam se dopada, za sada ne postoji nikakva jača mogućnost za konkretan ulazak u vezu – samo komunikacija, čeznutljivi pogledi I tako to….Ukoliko ste u vezi ili u braku, vaš odnos će malo živnuti, I to naročito u drugom delu sedmice. Ovaj vam period nije ni malo loš, moguće su samo neke, zaista sitne čarke, I to uglavnom u prvom delu nedelje

Lav

Sunce u vašem znaku može dati toplinu, privrženost i nežnost u odnosu sa voljenom osobom, ali ne treba zaboraviti da ono u isto vreme predstavlja I ego I da može vašu sujetnost i usmerenost na sebe podići na kvadrat. Sa druge strane – Mars je u partnerskom polju, a obe ove planete su u kvadratu sa Uranom, što može govoriti o tome da ni vi ni voljena osoba nećete baš želeti da se prilagodite jedno drugom i da ćete « terati svoje » po svaku cenu. E, takav način ponašanja može prouzrokovati probleme – potrudite se da ovo prevaziđete. Ukoliko ste slobodni, udvarača je puno, ali ste vi ili blago nezainteresovani, ili još uvek okupirani jednim poznanstvom i simpatijama prema toj osobi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Devica

U ovu sedmicu ulazite sa Venerom u svom znaku u trigonskom aspektu sa Plutonom iz polja ljubavi, što će svakako dati na intenzivnosti i jačanju emocija sa partnerom. Lakše ćete funkcionisati zajedno, biće više lepih momenata, u svakom slučaju – jedna mirnija i stabilnija faza u vašem emotivnom životu. Jedino što može predstavljati problem jeste vaše, prenaglašeno polje tajni – ukoliko vas muče neka pitanja, samo polako – to ćete rešiti kada bude vreme. Problem može nastati ako imate neke tajne koje krijete od partnera – tu već budite oprezni, jer polako ulazite u period kada tajne mogu izaći na videlo. Ukoliko ste sami, svakako da imate simpatiju i vrlo često razmišljate o njoj.

Vaga

Veliko nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Ni vi niste u potpunosti « svoji » u poslednje vreme – sve vam smeta, non stop nešto zakerate, tražite probleme i mane i tamo gde ih nema, a ni voljena osoba nije u svom najblistavijem izdanju. Čak i da se oboje trudite da maksimalno ugodite jedno drugom, uvek će se u vašem odnosu tokom ove sedmice provlačiti neka napetost i nemiri. Kod nekih ovo može dovesti i do, na svu sreću, kratkotrajnih rasprava. Usamljeni pripadnici ovog znaka za sada imaju samo neke površne kontakte, razmišljanja ili simpatije koje se ne realizuju onako kako biste vi želeli. Sačekajte sledeću nedelju – nešto zanimljivo moglo bi krenuti baš od tada…

Škorpija

Vi I partner kao da niste na istim talasnim dužinama tokom ovog perioda. Neke nemire jeste uspeli da utišate u sebi, naročito one koji se tiču partnerove vernosti, ali I dalje postoje situacije koje vas previše brzo izbacuju iz takta. Možda biste mogli da se zapitate da li je problem kod vas lično, umesto što odgovornost večito prebacujete na voljenu osobu. Takođe – razmislite šta je to tačno što vas nervira – I da li je to uopšte odnos sa partnerom ili neka vaša lična problematika? Ukoliko ste sami, mogući su neki flertići, avanture, generalno gledano – odnosi u koje biste ušli impulsivno, iz strasti ili iz trenutnog hira. No, poenta je u tome da to nisu prave osobe za vas I vama je to negde u potpunosti jasno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Strelac

Partner je sklon da vas na vrlo glasan način “ubeđuje” da je u pravu, a vi sa druge strane – držite se toliko čvrsto svojih stavova, i ne pada vam na pamet da popustite. U suštini, ovo je igra u kojoj nema pobednika –ukoliko naravno, dozvolite da po nekim pitanjima oboje budete tvrdoglavi i zadrti. Situacije se neće rešiti same od sebe, ukoliko želite mir u odnosu sa voljenom osobom – moraćete oboje da popustite, makar po malo….Strelčevi koji su slobodni, imaju vrlo interesantnu i uzbudljivu komunikaciju sa više osoba. No, iako u nekom momentu možete pomisliti da je jedna od njih « ona prava », više je nego izvesno da se ništa spektakularno neće dogoditi tokom ove sedmice. Moraćete da sačekate..

Jarac

U emotivnim vezama I brakovima – vrlo korektno. Tenzije I problemi su splasnuli, otišli nekako u drugi plan, kao da ste se vi I partner pomalo umorili od vrtenja jednih te istih priča, bez pravih rešenja na duži rok. Sve to tu tinja I dalje, ispod površine, ali sve do pred vikend ne bi trebalo da bude većih problema. Baš u danima vikenda gledajte da se ne pokačite oko nekog troška ili oko nemogućnosti da se dogovorite o zajedničkom vremenu. Ukoliko ste slobodni, prilika imate, bilo da su one nove ili stare – u interesentima definitivno ne oskudevate. E sad, da li od sve te lepote može biti I neke ozbiljnije priče, to je već pitanje. Ako ništa drugo – bar ćete se dobro zabaviti I uživati u lakom flertu.

Vodolija

Tokom cele ove sedmice aktuelan je kvadrat Marsa iz vašeg znaka sa Uranom iz polja porodice – oni koji su zauzeti ovu veliku energiju koja može otići u pogrešnom pravcu I doneti probleme u odnosu sa partnerom, bolje da iskoriste na drugačiji način. Maknite se negde iz kuće, zajedno naravno, ili ako to niste u mogućnosti – krenite sa velikim spremanjem, krečenjem, renoviranjem – opet u duetu. U prevodu – izbacite višak energije ili kroz zabavne aktivnosti, ili kroz zajednički rad. Na taj način, lakše ćete pregurati ove nemirne dane. Ukoliko ste slobodni, već neko vreme vam se jako dopada jedna osoba. Iako ste mislili da od cele ove priče nema ništa, bićete prijatno iznenađeni dešavanjima…

Ribe

Nemire I strahove teško ćete tokom ove nedelje uspevati da savladate. Taman ćete pomisliti da ste pronašli rešenje ili da ste se smirili, a onda će neka sitnica ponovo pokrenuti lavinu misli koju tako teško kontrolišete ovih dana. Što je najinteresantnije – nemate nikakvog realnog razloga za to kako se osećate u ovom periodu, jer se partner ponaša potpuno korektno, koliko je to u njegovoj moći. Pričajte – sami sa sobom, sa voljenom osobom, sa prijateljima – tražite lek I način da izbacite ono što vas muči iz sebe. Ukoliko ste sami, one osobe koje pokušavaju da privuku vašu pažnju ne izazivaju nikakve reakcije u vama. Žudite za pravom emocijom, nečim što će vas suštinski pomeriti, ali toga trenutno nema…

Exit mobile version