DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 30. JUL 2018.godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Vrlo strastven dan pred nama i sam start koji obiluje emocijama koje su izuzetno naglašene i s željom da izbiju poput erupcije. Danas je moguće da ćete povrediti nekoga ili biti smai povređeni od strane veoma drage osobe, veoma značajne u važem životu. Nošeni snagom erupcije, usput ćete zakačiti i neke druge stvari u vašem životu, te će sve da krene u smeru zavisno od vašeg znaka. Zemljanim znakovima teći će uglavnom  sve po propisu, očekivano, dok će ostali znakovi morati da se pomuče, neki manje, neki više…
Veče provedite odmarajući. Ovo je buran period i odmor vam je itekako potreban.

Svako dobro i miran san.

 

OVAN

POSAO
Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.
LJUBAV
Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

BIK

POSAO
Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.
LJUBAV
Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
ZDRAVLJE
Napetost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4