Žena u ovom znaku najteže pronalazi ljubav…

Žena u ovom znaku najteže pronalazi ljubav…

22 јуна, 2018 Off By coki

 

Seks & Veze
U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se netko sviđa, neće pustiti sudbini da odradi svoje, već će, uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

 

Partneru voli ugađati i brinuti se za njega, zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu neovisnost, odnosno neće ovisiti o partneru. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim trenucima. Traži nekog tko će uspjeh voljeti isto koliko i ona, pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

 

Strastvena je ljubavnica voljna eksperimentirati u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, biku ili djevici jer oni znaju prodrijeti do njezina srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, raku koji će u potpunosti zadovoljiti njezine emocionalne potrebe.

 

Prijateljstvo
S obzirom da je prirodni vođa, žena jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima. Voli imati svoju privrženu „kliku“ u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcionira, prihvatit će vas kao sebi ravnopravnog.

 

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savjet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju djecu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopće ne znaju.

Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavijestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i obitelji, vrlo je odana svojim prijateljima i uvijek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njezini prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, škorpionu ili ribi.

Стране: 1 2 3