Ovo leto otkriva tajne: Koji znak će biti najmoćniji? I DODATAK…Veliki letnji horoskop!

Ovo leto otkriva tajne: Koji znak će biti najmoćniji? I DODATAK…Veliki letnji horoskop!

19 јуна, 2018 Off By coki

Leto nam sprema posebna iznenađenja. Pogledajte neke kratke crtice dešavanja koja vas očekuju i koja će obeležiti vaš znak. Kome se smeši sreća, a ko će biti moćan?

 

Najmoćniji znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak ovog leta biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nežnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak

Ovnovi možda nisu uvek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm.

U ovoj sezoni im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpoverljiviji znak

Devicama će naročiti biti lako da se brinu o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

Najlukaviji znak

Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ako Škorpija negde pogreši ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.

Najslađi znak

Zvuči sasvim neobično, ali Strelac ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svestan svoje lepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti.

Najsrećniji znak

Blizance će sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mestu u pravo vreme, tako da će iz svake prilike uspeti nešto da ućare.

 

 

nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3