Neko bitan

Horoskop kaže da OVI PAROVI imaju najveće šanse za dugovečnu ljubav!

Nije mala stvar odabrati idealnu drugu polovinu i skrasiti se za sva vremena. A zvezde znaju koji to parovi Zodijaka imaju najbolje šanse za dugovečnu ljubav. Saznajte ko bi mogao biti vaš gospodin pravi.

 

Ovan

Žene rođene u ovom znaku su ambiciozne, ponosne, pune života i vrlo aktivne. Ni u kom slučaju im ne sme biti dosadno. Zato im je potreban muškarac pun razumevanja koji će ih dobro zabavljati. Baš takav je onaj rođen u znaku Blizanaca, pa su velike šanse da će brak biti uspešan i srećan.

Bik

Vi ste uporni, tvrdoglavi i pravi hedonista. Materijalna i nematerijalna dobra vaša su velika strast. Bespoštedno ste iskreni i držite do svog mišljenja. Muškarac rođen u znaku Vage sve to dobro podnosi i može vas prihvatiti, a to je savršen preduslov za predivan brak.

Blizanci

Živahni ste i znatiželjni, ali mnogo ste sumnjičavi i sve preispitujete. Muškarac rođen u znaku Ovna će svojim temperamentom pružiti savršenu ravnotežu vašem braku.

Rak

Račice su empatične, lako ih je povrediti, pune su razumevanja i brzo osete strah od gubitka. Kao velike sanjarke, one u braku prvenstveno traže sigurnost. Muškarac rođen u znaku Device to im može pružiti.

Lav

Lavice su pune životne strasti i vole da budu u centru pažnje. Njihov partner im to mora dopustiti i mora znati da ceni njihovo ponašanje. Muškarac rođen u znaku Strelca sličan im je i dobro im odgovara.

 

nastavak na strani br. 2…

Devica

Vi volite red, jako ste organizovani, stojite čvrsto s obe noge na zemlji i imate veliku potrebu za sigurnošću. Muškarac rođen u znaku Raka to može da ispuni. Zbog svoje osećajne prirode idealan je partner za vas.

Vaga

Težite ravnoteži i harmoniji i ne podnosite nepravdu. I vaš suprug treba da bude idealista kao i vi, da zna da ceni vaš smisao za pravdu. Muškarac rođen u znaku Škorpije će vas usrećiti u braku.

Škorpija

Temperamentni ste i nagli. Muškarac u znaku Vage lako se nosi s tim i deli vašu društvenu crtu.

Strelac

Vi ste idealista i želite da razumete druge. Tražite dublji smisao u životu i ponekad se jako uživite u to. Istovremeno ste zavisni od avantura i stalno biste se zabavljali. Vaš suprug ni u kom slučaju ne sme biti dosadan i mora vas stalno izazivati. Muškarac rođen u znaku Lava idealan je za vas.

Jarac

Realni ste i nemate vremena za sanjarenje. Potrebni su vam red i disciplina. Muškarac rođen u znaku Škorpije to jako dobro razume i može vam pomoći da se opustite u svojim ambicioznim poduhvatima. A to je odličan potencijal za ispunjen brak.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku ne znaju za predrasude i vrlo su tolerantne. Vrlo im je važno da budu nezavisne i slobodne. Zato im treba neko ko ih neće ograničavati i ko će deliti njihove ideale. Muškarac takođe rođen u znaku Vodolije savršeno odgovara u svakom pogledu.

Ribe

Neverovatno ste osećajni, pa vas već i najmanje oscilacije mogu izbaciti iz takta. Muškarac rođen u znaku Ovna deli vašu sklonost ka duhovnosti i može vas istinski usrećiti.

Exit mobile version