HOROSKOP: Evo kome zvezde vraćaju veru u ljubav i strast!

HOROSKOP: Evo kome zvezde vraćaju veru u ljubav i strast!

19 јуна, 2018 Off By coki

Devica

U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.

Vaga

Slaba pozicija Merkura ukazuje da zbog umora na poslu nemate vremena za privatna zadovoljstva. Biće prilika za virtuelna poznanstva, ali bez realne šanse da se pretvore u nešto više. Tek kada Merkur promeni svoju poziciju, počinju prava, lepa dešavanja. Moguće je poznanstvo na putu ili romansa sa nekim ko ima istu profesiju ili hobi. Oni koji su u vezi, trebalo bi da izbegavaju rasprave i bitne teme tokom prve polovine perioda. Rasprava ili sukob sa partnerom neće doneti ništa dobro. Ne pomaže ni ispravljanje grešaka iz prethodnog perioda. Slobodni pripadnici znaka imaju neobičnu mogućnost da u narednom periodu po dva puta prolaze iste situacije, u zavisnosti od karakteristika natalnog horoskopa.

Škorpion

Vi ne ulazite baš u mesec koji će vam doneti nešto novo i lepo na polju emotivnih odnosa. Zbog stalnih prebacivanja i konstantnih kritika, partner će se distancirati od vas. Nećete biti u stanju da zaboravljate na neke stvari iz prošlosti, pa će vas baš ona i terati da se tako ponašate. Međutim, nije sve izgubljeno. Potrebno je samo malo kontrole i smirenosti, pa će se sve rešiti veoma brzo. Nemojte dopustiti da vas strahovi sprečavaju u tome da uspete u vezi, jer su oni nerealni i potpuno nepotrebni. Nesigurnost vas sprečava u mnogo čemu kada je ljubav u pitanju, a ona će uticati i kod slobodnih osoba da ne ostvare nešto novo i lepo. Tek onda kada odbrambeni stav izmenite i uklonite taj emotivni štit oko sebe, moći ćete da uplovite u novu emotivnu vezu koja će vas ispuniti u potpunosti. Osmeh i lepo raspoloženje su terapija za vas u narednom periodu.

Strelac

Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i naklonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

Jarac

Inertni ste i nedovoljno aktivni na planu sređivanja svog emotivnog života ili odnosa sa partnerom. Previše se prepuštate situaciji, pa se lako može dogoditi da ishod bude sasvim suprotan od onog što suštinski želite i očekujete. Potrebna vam je odlučnost, da napravite prvi korak. Burna dešavanja u ljubavi donosi uticaj Venere i Marsa. Oni koji nisu u vezi biće u prilici da biraju između dve osobe. Zauzeti se mogu naći u nezgodnim situacijama te je poželjan oprez.

Vodolija

Naredni period ukazuje na bitna dešavanja i prevazilaženje problema u odnosu sa voljenom osobpom. Naredni dani biće dinamični, i napeti, ali u krajnjem ishodu povoljni. Tražite pažnju okoline i sređivanje emotivnog života. Nova dešavanja ukazuju da ćete u tome biti uspešni, ali postoji mogućnost nesporazuma i nekih pogrešnih odluka.

Ribe

Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, prijatne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće doživeti ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

Стране: 1 2