Žene u ovom znaku su mnogo teške, ali vrede svakog truda!

Žene u ovom znaku su mnogo teške, ali vrede svakog truda!

15 јуна, 2018 Off By coki

Jarac u ljubavi

 

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.

 

 

Žena u znaku Bika u ljubavi

Žena Bik najviše ceni istinu i stabilnost. Ništa ne može biti vrednije od istine! Zapamtite njenu vatrenu narav, postoji ogromna strast koja leži ispod mirne i stabilne fasade. Žena u znaku Bika jednostavno nije otključana za ceo svet koji je okružuje.
Strastvena i uvek nežna, žena Bik će svojom zavodljivošću razmaziti svog partnera i u spavaćoj sobi i van nje. Ona će uvek izdvojiti posebno vreme za udvaranje.

Žena Bik u ljubavi se nikada neće prepustiti pre nego što u potpunosti ne upozna svog partnera, tek kada je sigurna da je napravila pravi izbor prepušta se. Ona nije ljubomorna, osim ako je ne isprovocirate……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4