Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

Jedan horoskopski znak ove nedelje čeka ljubav preko društvene mreže…

14 маја, 2018 Off By botanika

Strelac

Hrana

Mnogo je toga što treba izbegavati tokom ove nedelje od namirnica, pa je možda bolje fokusirati se na ono što smete i što vašem probavnom traktu odgovara. Korenasto i zeleno lisnato povrće –da. Riba –da. Voće u umerenim količinama – da.

Ljubav

Trebaće vam svo strpljenje ovog sveta za koliko toliko normalno funkcionisanje sa partnerom. Problem je u tome što vi tog strpljenja sad ič nemate. U prevodu – dobro došli u sedmicu koja će i vama i voljenoj osobi na nos izaći. Problemi se vezuju za nepoverenje, za finansije, za organizaciju zajedničkog vremena. Udahnite duboko, izbrojte do deset I zakoračite u ovu sedmicu. Srećno! Slobodni Strelčevi će tokom ove sedmice imati mogućnosti da uđu u neku neobaveznu priču, avanturu, povremeno viđanje. Takođe, stoji vam šansa da upoznate nekog dosta interesantnog preko društvenih mreža, osobu koja je nešto mlađa od vas, ali totalno drugačija od bilo koga koga ste do sada susretali….

Posao

Obaveza ćete imati preko glave, ali ćete (a verovatno samo vi znate kako) izlaziti na kraj sa njima. Tokom ove sedmice stoje vam mogućnosti za rasprave, nesuglasice sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi, ali i sa autoritetima. U ovom periodu nećete biti zadovoljni ni nadoknadom za ono što radite, i možete pokrenuti i ta pitanja. Ne očekujte da vam šefovi po ovom pitanju aminuju, moraćete da se junački izborite za svaki dinar više. Ako radite sa strancima – očekujte povećanje obima poslovanja.

Novac

Ne baš “slatka” nedelja kada su troškovi i ulaganja u pitanju. Pokušajte ove prve da zauzdate koliko god je to u vašoj moći. Investicije bilo koje vrste izbegavajte.

Zdravlje

Problemi sa probavom, hroničan umor kod mlađih pripadnika znaka. Kod starije generacije – krvna slika i krvni sudovi.

Jarac

Hrana

Nemate vremena za opuštenost i uživanje, pa ćete u ovoj nedelji biti skloni brzoj hrani, pekarama,čisto da pojedete nešto « s nogu ». Ovo se može odraziti na vašu probavu, pa bi bilo dobro da ovakav način ishrane izbegavate.

Ljubav

Dosta neugodni aspekti aktiviraju se tokom ove sedmice i mogu dovesti u pitanje stabilnost između vas i voljene osobe. Rasprave će biti iznenadne, ali kratkotrajne i samo od vas dvoje zavisi da li će otići u nekom neželjenom pravcu u većoj meri. Ukoliko ste u braku – savet – ove jake energije koje sada funkcionišu između vas dvoje možete okrenuti u drugom pravcu – usmeriti se na neko veće sređivanje stambenog prostora, napraviti promenu rasporeda itd….Što se tiče slobodnih Jarčeva – Sunce u vašem polju ljubavi i dalje vam daje dobre prilike za nešto novo na emotivnom planu. Najviše su naglašene mogućnosti za nove osobe kroz segment društvenih mreža, eventualno – preko kolega na poslu.

Posao

Imate ogromnu volju, energiju, snagu – ali je veliko pitanje da li je usmeravate u pravom smeru ili je rasipate na poslove i na ljude od kojih nikakvu korist nećete videti. Osobe koje su oko vas i sa kojima pokušavate da ostvarite neki projekat, posao, saradnju – totalno su neodgovorne i lakomislene i teško je da ćete uspeti da ostvarite prave dogovore. S druge strane – vi lično ste u velikoj žurbi, pritisnuti nekim rokovima, a situacije na dnevnoj bazi vas vraćaju korak unazad. Polako, preguraćete i ovu nedelju….

Novac

Ne zanosite se nekim investicijama, jer je malo verovatno da ćete korist od toga videti. Čuvajte ono što imate.

Zdravlje

Variranja pritiska kod starijih Jarčeva. Kod mlađih – brzina I užurbanost mogu doneti mogućnost povređivanja, pada, udarca.

Vodolija

Hrana

U najidealnijoj varijanti – ove biste sedmice trebali da živite maltene samo na voću i povrću (više ovo drugo). No, pošto je retko šta u životu idealno – možete da konzumirate i meso (pomalo), ribu (više), jaja (povremeno ali ne tako često), med (svakodnevno). Prosto, jel da ?

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ove sedmice će vam se smešiti mogućnosti za ulazak u tajne, ali izuzetno vatrene emotivne priče. Kvadrat Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Marsom, planetom akcije i libida, dovešće do vrlo intenzivnih momenata sa nekim i malo je verovatno da ćete uspeti da odolite. Ukoliko ste zauzeti, pa šta da vam kažem – bilo bi divno da ne « skrenete » u mutne vode tajnih avantura, jer ste i sami svesni da to kad tad može izaći u javnost…..Ukoliko ste slobodni – vama te tajne ni nisu toliki problem, osim ukoliko ulazite u odnos sa zauzetom osobom…a zbog toga se možete pokajati….U drugom delu nedelje su aspekti najintenzivniji – akcija i gromka dešavanja kreću !

Posao

Konkurencija, eventualni tajni dogovori ili uplitanje u situacije na brzinu, biranje strana i tako dalje – sve vam ovo tokom sedmice u koju ulazite može izazivati probleme, nervozu, negativnu energiju. Za vas je najbolje da se u potpunosti posvetite svom redovnom poslu i sve druge priče maknete u stranu. Mogući su i nesporazumi i problemi sa nadređenima, sa saradnicima, pa čak i sami sa sobom. Organizacija će vam biti dosta loša, fokusiranost slaba a brzopletost naglašena. Cuvajte živce, trebaće vam….

Novac

Dosta promenljivo po pitanjima novca. Prilivi nisu problem, ali troškovi – i potrebni, ali i oni nepotrebni – jesu. Pokušajte da ne rasipate ono što imate.

Zdravlje

Naglašen stres, glavobolje, problemi sa pritiskom. Takođe – mogućnosti za probleme u saobraćaju i povrede.

Ribe

Hrana

Brza hrana, grickalice, mesne prerađevine – sve ovo biste trebali da izbegavate tokom nedelje u koju ulazite. Povremene napade gladi pokušajte da obuzdate grickanjem svežeg povrća ili voćnom salatom. Još uvek imate manjih problema sa probavom.

Ljubav

Planeta koja vlada vašim partnerstvima – Merkur, ali i Jupiter koji vlada vašim znakom – u nekim su napetim aspektima tokom ove sedmice, pa bi bilo dobro da i vi i voljena osoba pokušate da na neki miran i fin način rešite svaki potencijalni problem. Ukoliko dozvolite da vas rasprave i negativna energija povuku, možete samo dodatno zamrsiti stvari i još više iskomplikovati celu situaciju. Problemi se mogu javljati zbog obostrane nesigurnosti i nervoze. Slobodne Ribe opet imaju mogućnosti za udvarače preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža. No, moram da primetime da se ni jedna od ovih osoba ne uklapa u ono što biste vi želeli, tako da su male šanse za neka ozbiljnija dešavanja….

Posao

Postoje osobe koje jako veruju u vas i koje vas iz sve snage podržavaju. Cenite njihovu podršku i pomoć i potrudite se i da je opravdate. Ove nedelje ćete imati manjih problema sa konkurencijom i sa nekolegijalnim potezima od osoba kojima ste okruženi. Suviše verujete u ljudsku dobrotu i poštenje i možete se jako neprijatno iznenaditi. Neke velike promene se dešavaju u vašem radnom okruženju i iako vas u prvom trenutku mogu uznemiriti, one su suštinski izuzetno pozitivne po vas.

Novac

Potpuno neplanirani troškovi ili obaveze koje ste zaboravili poremetiće vaše planove po pitanjima novca. U ovoj sedmici mogući su i nešto manji prilivi nego inače.

Zdravlje

Manji problemi sa stomačnim delom, ali kod nekih od vas – i sa hroničnim umorom. Pokušajte da se više odmarate i naspavate

Стране: 1 2 3 4