„Druga žena“ nije majka i da ne može da razume kako se moja deca osećaju… Brutalno iskreno pismo ljubavnici MOGA MUŽA.

„Druga žena“ nije majka i da ne može da razume kako se moja deca osećaju… Brutalno iskreno pismo ljubavnici MOGA MUŽA.

13 маја, 2018 Off By botanika

Jedna žena iz Australije napisala je emotivno pismo ljubavnici svog muža, i zapalila internet. Ona je u njemu opisala sve detalje mučnog saznanja, kao i trenutak u kom je shvatila da ima drugu.

 

Mnogo žena se nađe u situaciji da ih neka druga zameni, ali trenutak u kome to shvate, kao i način na koji se nose sa time je drugačiji za svaku od njih.

 

„Onog dana kada si opušteno uzela telefon mog muža i ukucala šifru da bi uslikala fotografiju, osetila sam mučninu. Ja nisam znala njegovu šifru“, napisala je prevarena supruga.

 

U svom brutalno iskrenom pismu ona je navela da „druga žena“ nije bila svesna šta je učinila svojom preteranom prisnosti.

 

Stvari su postale tako loše da je ljubavnica želela da vodi njihovo domaćinstvo kao da je njeno, jer joj se neverni muž žalio da njegova žena ne ume da izabere namirnice u samoposluzi.

 

„Jednog dana je doneo kući tri kese oraha, koje si ti kupila za njega i stavio ih u moju ostavu. Sledećeg dana su bili mafini sa borovnicama, a on je prokomentarisao kako si slatka i kako je to divan gest“, prisetila se povređena žena.

 

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2