DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR 2019.godine

26 септембра, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Danas ćete biti u centru pažnje, zato se ispravite i visoko podignite glavu. Budite ponosna osoba kakva jeste. Zaslužujete poštovanje. Danas ćete biti zaduženi za podizanje raspoloženja ljudi oko vas. Ponekad to nije tako zabavno. Međutim, sreća vam je pred nogama, zato se zabavite!

 

Danas ste izuzetno kreativni i raspoloženi za zabavu. Neka ovo osećanje što duže potraje. Odnosi sa prijateljima i voljenom osobom su na zadovoljavajućem nivou. Pa ipak, neka neprijatna iskustva iz prošlosti sprečavaju vas da u potpunosti uživate. Ne dozvolite da ono što je bilo upravlja onim što tek treba da se dogodi. Opustite se i uživajte!

RIBE

Svesni ste da ispravna komunikacija u vašem životu igra veliku ulogu. Pa ipak, još uvek niste spremni da odstupite od nekih stavova na kojima stalno insistirate. Dozvolite vašoj pozitivnoj strani da dođe do izražaja. Nastojte da budete što više u pokretu, da ostvarujete nove kontakte i poznanstva. U početku neće ići lako, ali vreme radi za vas.

 

Moguće je da će vaše društvo danas poželeti da se okupi kod vas. Prvo će vas to uspaničiti jer mislite da vam kuća nije dovoljno čista. Ne brinite. Sigurno je besprekorna. Vi ste jedini koji primećuje prašinu. Opustite se i uživajte.

 

Стране: 1 2 3 4 5 6