DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. SEPTEMBAR 2019.godine

26 септембра, 2019 Off By botanika

VAGA

Današnji dan bi mogao biti veoma produktivan za vas, ukoliko naučite kako da napravite kompromis. Ukoliko insistirate da radite samo na svoj način, izazvaćete konflikte. Shvatite da sve to možete izbeći ukoliko razgovarate i pribegnete kompromisu.

 

Pred vama je jedan izuzetno uzbudljiv dan. Suprotni pol vam je prilično naklonjen – bićete u središtu pažnje gde god se budete nalazili. Izuzetno će vam prijati saznanje da osoba prema kojoj gajite simpatije konačno pokazuje naklonost prema vama. Ako su dosadašnji pokušaji da joj se približite bili osuđeni na propast, stvari se konačno menjaju u vašu korist.

ŠKORPIJA

Iako je očigledno da postoji ne jedna, nego više osoba kojima se dopadate, vi iz nekog razloga odbijate pozive na sastanke. Niste raspoloženi za nova poznanstva, a zatvorenost u sebe je vaš najveći problem danas. Najbitnije je da duboko udahnete i da se opustite. Ispunite ovaj dan aktivnostima koje vas zanimaju, i loše raspoloženje će ubrzo proći.

 

Bićete gladni pažnje danas. Pripazite se sa tolikom željom za pažnjom jer može prerasti u opsesiju. Budite ono što jeste, srećni bez obzira da li neko gleda. Duboko u sebi možete pronaći lepotu koja samo čeka da bude otkrivena…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6