LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 17. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 17. SEPTEMBAR 2019.godine

16 септембра, 2019 Off By botanika

Ovan

Da li ste zabrinuti po pitanju novca? Pokušajte da budete racionalni. Vaše misli su verovatno negativnije nego što je situacija ustvari. Budite objektivni po pitanju budžeta. Napravite plan i pokušajte da bolje rasporedite ono čime raspolažete. Ako vam je to teško, obratite se za savet nekom iskusnom prijatelju.

 

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zadovoljni izborom partnera će danas doživeti nezaboravne romantične trenutke sa voljenim bićem. Takođe, očekuje vas i mnogo kvalitetnog vremena provedenog sa vašim prijateljima, a u nekim razgovorima, doći ćete do informacija koje bi mogle da promene vaš pogled na svet….

Bik

Vaša intuicija je danas na visokom nivou, naročito kada su porodični odnosi u pitanju. Primetićete da vas neko laže i biće vam teško to da prećutite. Pokušajte. Ukoliko ne učinite tako, moglo bi se dogodi da izbije velika rasprava sa fatalnom posledicama. Izdignite se iznad situacije i čekajte neko bolje vreme.

 

Skloni ste sanjarenju i idealizaciji partnera, iako vam to inače nije svojstveno. Ako ste u vezi sa nekim koga od nedavno poznajete, čuvajte se izvesnih razočarenja. Poželjno bi bilo da se posvetite ličnim interesovanjima i druženju sa prijateljima. Nekoliko dana bez partnera učiniće da steknete realniju sliku o njemu……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6