LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

OVAN

Ako ste u potrazi za novim partnerom, vreme je da promenite taktiku. Umesto da se oslanjate na šablone i tražite partnera po obrascu kakav ste već imali, vreme je da se opustite i prepustite novim i drugačijim ljudima. Ljubav ne poznaje ravila. U suprotnom, moglo bi vam se dogoditi da još dugo vremena budete sami i nezadovoljni.

 

Danas biste posebno mogli biti usmereni na potrebe drugih, zbog vaše povećane osetljivosti. Možete pomoći dragom prijatelju i saslušati njegovu nevolju ili možete pomoći da se reši neki problem. Biće vam veoma zahvalni. Najverovatnije ćete se još više zbližiti sa osobom koja vam veoma znači.

BIK

Zvezde vas danas ohrabruju da pričate o nečemu što vas je mučilo u poslednje vreme, a što ima veze sa vama i vašim partnerom. Dan je veoma povoljan, pa ga iskoristite da popravite ono što ne valja i svoju vezu podignete na viši novo. Razgovor će biti prijatan, a rezultati pozitivni.

 

Očekujte da ćete danas služiti potrebama kolegama i članovima porodice. Biće im potreban vaš praktičan uvid u ljudsku prirodu i savet, jer ne razumeju sebe ili druge. Vaš zdrav razum je neprocenjiv. Tokom tog deljenja mudrosti, moguće je da ćete uhvatiti i jednu romantičnu situaciju za sebe. Mogli biste se prijatno iznenaditi….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6