HOROSKOP: Slobodne Ovnove očekuje zanimljivo poznanstvo preko prijatelja i poznanika.

HOROSKOP: Slobodne Ovnove očekuje zanimljivo poznanstvo preko prijatelja i poznanika.

12 септембра, 2019 Off By botanika

OVAN

POSAO: Napravili ste dobru poslovnu strategiju koja sada pokazuje odlične rezultate, i veoma ste zadovoljni zbog toga. Možete da očekujete povoljan period za poslovne promene.

LJUBAV: Prijaće vam druženje sa voljenom osobom sa kojom ponovo imate jako dobar odnos. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja i poznanika.

ZDRAVLJE: Situacija na ovom planu je odlična. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju zdravlja. Sve ukazuje na to da ćete biti zadovoljni i da ćete imati puno energije.

 

BIK

POSAO: Pokušavate da shvatite u čemu ste pogrešili i šta vas je dovelo do toga da imate nove poslovne probleme koje imate danas. Vreme je da se ozbiljno posvetite traženju rešenja.

LJUBAV: Pokažite malo fleksibilnosti u komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da vaša veza funkcioniše u konstruktivnom smislu. Važno je da date i sebi i njemu dovoljno prostora.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri bi mogli da vas muče, podložni ste nevozi, stresu i nije vam lako da se sa tim negativnim emocijama izborite. Nađite način da se opustite…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4