Žene sa imenom TAMARA su SPOSOBNE, komunikativne i UMILjATE  a sa sobom nose  prilagodljivost!

Žene sa imenom TAMARA su SPOSOBNE, komunikativne i UMILjATE a sa sobom nose prilagodljivost!

23 августа, 2019 Off By botanika

U Republici Srpskoj, Tamara je žensko ime koje se prema statistici (poznati podaci koji su pak „dobijeni“tokom 2017. godine), nalazi u „prvoj četvrtini“ liste od sto najtraženijih imena za tek rođene devojčice, te zauzima 23. mesto;

U Bosni i Hercegovini, ime Tamara se nije našlo na listi među sto najpoželjnijih ženskih imena, ali neke njegove varijacije kakve su Tajra; Tahira; Lara; Lajla; Klara ili neka slična imena, imaju dosta „visoke“ pozicije na pomenutoj listi;

U Mađarskoj je ime Tamara veoma popularno, te tako u toku jedne kalendarske godine ima čak 4 imendana tj „dana imena“, a koji se pak proslavljaju – 29. decembra; 26. januara; kao i 6. maja i takođe i 1. septembra.

Nadimci, izvedena i skraćena imena ženskog imena Tamara 

Najpopularnije hipokoristike (imena od milošte) ili pak nadimci, a koji su vezani za žensko lično ime Tamara su – Taša; Taki; Taca; taška; Tašana; Takica; Taja ili Tami.

Izvedena imena od vlastitog imena Tamara su brojna i već su neka i pomenuta u prethodnom delu teksta, ali se pak smatra da su najpopularnije varijacije imena – Tam; Tammy; Tami; Tara i Tajra.
Drage nase Tamare nadamo se da vam se dopao ovaj tekst  i da sa ponosom nosite i izgovarate vase prelepo ime.

Стране: 1 2 3