LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Ako želite da se dopadnete nekome, vi morate da imate više mašte i entuzijazma. Sve dok sedite u prikrajku i čekate, nemojte se nadati da će vaš predmet interesovanja da vas pogleda. Obucite se lepo, nabacite osmeh na lice, smislite nekoliko zanimljivih rečenica i slobodno mu priđite. Ne zaboravite da je samopouzdanje najvažnije od svega.

 

Preispitajte svoju ranjivost danas. Nemojte se pretvarati da ste nešto što niste. Imajte na umu da možete biti ono što jeste i dobro se provoditi bez da privlačite svu pažnju drugih. Stabilizujte svoj um i dopustite mu da raste i širi se. Primenite na sebi neki savet koji ste dali drugima.

RIBE

Ovo je vaš dan i nemojte nikome dopustiti da vam ga pokvari. Vrlo je važno da se potpuno fokusirate na ono što želite da postignete. Nemojte toliko gubiti vreme razmišljajući kako ćete doći do toga. Samo započnite. Krenite. Prvi korak je veoma važan.

 

Danas vam zvezde pružaju predivnu priliku da nekoga upoznate bolje. Ako volite da šetate, pozovite osobu za koju ste zainteresovani da ide sa vama, i razgovarajte. Pričajte o sebi, svojim interesovanjima, željama i snovima. To je idealan način da odlučite da li zelite da se upuštate u nešto više ili ne.

Стране: 1 2 3 4 5 6