LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

STRELAC

Ovo nije dan stvoren za maštanje o toplom porodičnom domu i za žaljenje što ga nemate. Dosta ste očajavali i čekali da se vaš partner smiluje da nešto uradi po pitanju vaše veze. Zvezde vas pozivaju u akciju. Okrenite se ka sebi. Ljubav je kao senka. Ako se okrenete od nje, ona počne da ide za vama.

 

Iskoristite svoju unutrašnju energiju. Napravite listu prioriteta danas. Vreme je da se bolje organizujete. Posebno obratite pažnju na detalje vezane za neki projekat na kome radite, i imajte strpljenja. Fokusirajte se. Usporite i pronađite vremena da uživate u lepim stvarima.

JARAC

Danas ćete uspeti da uskladite razum i srce. Sve će se odvijati baš onim redom kako i očekujete. Imajte samopouzdanja. Više nego ikad, imaćete savršen osećaj i rešenje za svaku situaciju. Vaša neverovatna moć percepcije izazvaće nečiji gard. Pripremite se na iznenađujuće reakcije.

 

Zvezde vas ohrabruju da stupite u akciju sa nekom kome ste već duže vreme privlačni. Nema potrebe da budete stidljivi. Ta osoba vam je već mnogo puta rekla koliko joj se dopadate. Ako budete previše povičeni, izgubićete priliku da se zabavite i mogućnost da doživite nezaboravno ljubavno iskustvo.….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6