LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

Umesto da danas sedite i razmišljate o tome kako bi bilo divno da imate toplog, pažljivog i romantičnog partnera, izađite napolje. Idite u noćni klub ili se priključite nekim grupnim aktivnostima. Svojom aktivnošću i entuzijazmom ćete privući nekog interesantnog. Ako ostanete sami i zatvoreni, nećete ništa promeniti.

 

Moguće je da ćete danas imati teško ostrežnjenje realnošću. Da li ste zaboravili na važan detalj svog cilja ka kojem idete? Ovo je dobar dan da ponovo sagledate svoju poziciju i suočite se svim detaljima koju su vam promakli. Održavajte svoj avanturistički duh, ali imajte bar jednu nogu čvrsto na zemlji.

RAK

Posedujete sjajnu sposobnost da osetite šta se dešava ispod površine svake situacije sa kojom se suočite. Možda ćete morati proveriti da li je osoba na koju računate na vašoj strani. Nemojte toliko kritikovati druge jer možete stvoriti neprijatelje.

 

Zvezde vas danas savetuju da slušate svoje srce umesto što se ustežete, razmišljate o posledicama i brinete o tome šta će drugi ljudi misliti o vama. Ako vam se na poslu neko dopada, nađite suptilan način da mu to stavite do znanja. Na taj način nećete nikoga uvrediti, a postoji mogućnost da shvatite da su emocije obostrane.….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6