LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 25. AVGUST 2019.godine

23 августа, 2019 Off By botanika

OVAN

Otvorite se i pokažite svoju osetljivu stranu. Što više budete spremni da podelite sa drugima svoja osećanja, to će i oni poželeti da podele sa vama njihova. Razum i osećaji su vam uravnoteženi te to iskoristite kao prednost. Proširite svoja gledišta i iskoristite to da racionalnije priđete svojim emocijama.

 

Ako je strast između vas i vašeg partnera pomalo opala u poslednje vreme, danas je povoljan dan da oživite vašu vezu. Otkrićete da se toplota i emocije kriju u tome da provedete neko vreme radeći zajedno ono što volite. Nemojte biti tvrdoglavi. Opustite se, budite otvoreni i spontani. Očekuje vas divan dan.

BIK

Sve će danas biti uredu ukoliko budete uspeli da svedete svoju dramu na minimum. U stanju ste da skočite i krenete svojim putem, tako da ne treba da brinete oko toga. Imate oštar, jasan i intuitivan pogled na svet oko vas. Povedite samo računa o detaljima i isplanirajte svoj sledeći veliki korak.

 

Danas ćete blistati na društvenim okupljanjima i zabavama. Ako tražite nekog specijalnog, svojim magnetizmom ćete ga sigurno privući. Upoznaćete nekog interesantnog i otkriti da imate gomilu zajedničkih interesovanja. Danas je vaš srećan dan. Uživajte u njemu…….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6