VIKEND HOROSKOP: Zvezde spremaju LUD PROVOD, biće zaljubljivanja, ali jedan znak očekuju VELIKE PROMENE

VIKEND HOROSKOP: Zvezde spremaju LUD PROVOD, biće zaljubljivanja, ali jedan znak očekuju VELIKE PROMENE

2 августа, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira. Ako ste slobodni, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti. Vikend je idealan za ljubav.

 

VAGA

Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, osedećete čekajući je. Dakle, vreme je za napad! Subota je savršen izbor za romantičnu večeru. Inače, poslednjih dana ste naročito nervozni, potreban vam je odmor.

 

ŠKORPIJA 

Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve. Pravi je trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti, ovih dana ćete zračiti više nego ikada.

 

STRELAC

Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni. Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite. Iskoristite slobodne dane da malo iznenadite partnera…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4