HOROSKOP ZA UTORAK – Dolazi vam osoba iz prošlosti sa kojom ćete veoma lako uspeti da obnovite vezu

HOROSKOP ZA UTORAK – Dolazi vam osoba iz prošlosti sa kojom ćete veoma lako uspeti da obnovite vezu

3 августа, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Moguće je da ste napravili greške na vašem poslovnom polju zbog kojih vam nije lako da napredujete. Očekuje vas period u kojem ćete imati određene poteškoće.

LJUBAV: Smatrate da je vaš partner tvrdoglav i da ćete veoma teško naći zajednički jezik i rešiti probleme koje imate sa njim. Očekuje vas period u kojem bi vaš odnos mogao da zapadne u veću krizu.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa bešikom i urnarnim traktom. Moguće je da ćete biti veoma podložni upalama. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju.

 

BIK

POSAO: Čvrsto verujete da ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi zacrtali na poslovnom planu. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da rešite dileme koje ste imali ranije.

LJUBAV: Dolazi vam osoba iz prošlosti sa kojom ćete veoma lako uspeti da obnovite vezu. Moguće je da i sa vaše strane i dalje postoje osećanja i da niste ni malo hladnokrvni.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa venama kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće sa cirkulacijom. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom polju. Sreća vas prati i ostvarićete ono što ste zamislili. Pred vama je povoljan period za promene.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro razmišljati o braku i ozbiljnijim promenama sa osobom koju volite. Spremni ste da napravite korak dalje i da se posvetite stabilizaciji emocija.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta i problemi sa krvnom slikom kod vas u narednom periodu. Veoma je važno da povedete više računa o svom zdravlju u narednom periodu.

 

RAK

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate poslovne odnose sa saradnicima i da se posvetite zajedničkim ciljevima. Očekuje vas period koji može da bude veoma povoljan za vaš posao.

LJUBAV: Neočekivane promene na polju ljubavi se spremaju i nova dešavanja će doći u trenutku u kom to najmanje budete očekivali. Pred vama su pozitivni preokreti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da budu osetljiva kod vas. Izbegavajte podizanje teškog tereta i bilo kakve rizične situacije za vaša leđa i kičmu.

 

LAV

POSAO: Svojim trudom dolazite do napretka na poslovnom polju i zadovoljni ste zbog svega što ste uspeli da postignete u jednom kratkom vremenskom periodu.

LJUBAV: Povoljan je dan za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati interesovanje prema vama. Očekuje vas dobar period za početak nove ljubavne veze i za dobre promene.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u stomaku. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće sa varnjem. Izbegavajte unos teških namirnica koje se sporo vare.

 

DEVICA

POSAO: Očekuje vas prilika da sebi obezbedite bolju poslovnu poziciju i promene na poslovnom polju. Možete da se nadate promenama u narednom periodu ako se sada posvetite poslu.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom može značajno da se popravi u narednom periodu. Možete da se nadate dobrim rešenjima i prilici da se sasvim stabilizujete na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete imati neke probleme sa plućima.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2