KOJA VAM JE SLIKA PRIVUKLA PAŽNJU? Izaberite jednu sliku i saznajte KAKVA STE zapravo ŽENA U DUŠI i koja je VAŠA TAJNA.

KOJA VAM JE SLIKA PRIVUKLA PAŽNJU? Izaberite jednu sliku i saznajte KAKVA STE zapravo ŽENA U DUŠI i koja je VAŠA TAJNA.

26 јула, 2019 Off By botanika

Ono što je vaša najveća tajna jeste vaš osmeh, koji krasi vaše prelepo lice. Vi ste uvek pozitivni i nasmejani i ljudi uvek rado vole da vas vide. Vi volite avanture i volite da rizikujete u životu. I na neki način možemo reći da ste jedna zaista luckasta dama. Zbog svega toga ste omiljeni u društvu i vaši prijatelji vas puno vole. Oni vrlo dobro znaju da sa vama nikada nije dosadno i vole da slušaju vaše priče i avanture.

Vi jednostavno imate harizmu koja privlači sve druge ljude da vam se približe i da vas zavole. Vi ste jako pozitivna žena i znate da uživate u svom životu. Svaki trenutak želite da ispunite smehom i pozitivnom energijom i nikada se ne vraćate u prošlost, već hrabro idete ka budućnosti. Zato možemo reći da ćete sa takvim stavom sigurno uspeti u životu. Vi ste jedna predivna dama, koja može da bude uzor mnogima.

 

SLIKA BROJ 3:

Ako ste izabrali sliku broj tri, možemo reći da ste vi zaista jedna posebna dama. Ono što je možda jedina vaša mana, jeste da ste previše osetljivi, ali vi ne možete protiv sebe. Vi ste jednostavno neko ko u životu uglavnom srce svoje sluša i sve u životu što radite, vi radite svojim srcem.

Vi se vodite svojim emocijama i radite onako kako osećate da treba. Svakako je da ste vi jedna pametna dama, ali jednostavno kroz život se vodite samo osećanjima. Možemo reći da ste vi veliki sanjar i često život vidite kroz ružičaste naočare. To i nije tako loše jer ste vi žena koja svojom maštom i svojim osećanjima može promeniti svet na bolje.

Potrebno je samo da ostanete ono što jeste i da ne dozvolite da neko ubije sanjara u vama. Vi ste neko ko izuzetno jako ume da voli, ali onaj ko vas jednom povredi izgubiće vas za sva vremena. Vaša tajna je u tome što u vama živi jedno veliko dete i ne dajte nikome da ubije to dete u vama. Jer ste tako, sa tom devojčicom u sebi, zaista jedna predivna i posebna žena.

Стране: 1 2