RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći.  Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

RIBE su osetljive, velikodušne i žele svima pomoći. Evo jedna POUČNA PRIČA za sve RIBE i 10 NAJBOLJIH SAVETA koje ste ikada čuli!

18 јула, 2019 Off By ludarito

Ribe uvek vide više rešenja za jedan problem, i teško im je da se odluče za jednu soluciju, sem ako ona nije idealna. Pošto se ideali retko kada potpuno ostvare Ribe često prihvataju mnoga kompromisna rešenja potpuno svesni svoje žrtve. Plivajući svojim dubokim morima, Ribe na čudan način mogu puno da postignu intuitivno, birajući prave stvari i prave momente za realizaciju.

 

Ali, takođe, zbog sebi neobjašnjivih razloga mnoge povoljne prilike, na raznim poljima, propuštaju i pasivno se odnose prema njima. Mnoge Ribe su u stanju da dugo pate, a da se pri tom ne pobune protiv toga, ili protiv nekog ko im nanosi te nedaće. Žive u svom izmišljenom svetu i samo za ručak svrate u realnost. Tragaju za osobom sa kojom će da podele snove i otkriju najsuptilnija osećanja. Ribe su maestri ljubavi, kao da su od nje sačinjeni.

 

Božanska ljubav je more u kome žele da plivaju. Vole avanture, ali samo povremeno, dok ne pronađu biće iz svojih snova. Ako im se snovi ne ostvaruju ne treba da krive druge za to, ljubav je lavirint u kome samo jedan put vodi do iskonske sreće. Upravo zato nudimo vam jednu poučnu priču iz koje možete puno naučiti. 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4 5 6