HOROSKOP ZA SUBOTU – Vraća se stara ljubav iz PROŠLOSTI! Pazite kakvu odluku donosite, ima SKRIVENE namere!

HOROSKOP ZA SUBOTU – Vraća se stara ljubav iz PROŠLOSTI! Pazite kakvu odluku donosite, ima SKRIVENE namere!

27 марта, 2020 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Bićete preopterećeni poslovnim obavezama ali ćete biti zadovoljni kada uspete da završite sve na vreme. Osećate se dobro nakon što znate da ste bili korisni i obavili poslove na vreme.

LJUBAV: Moguće je da imate krizu u braku i da vam nije lako da izađete na kraj sa negativnim emocijama koje su vam se nakupile. Pred vama je period u kojem će biti nekih komplikacija.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta problema na polju zdravlja. Ne osećate se baš dobro i potreban vam je odmor kao i opuštanje.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti na ovom polju! Ostvarićete sve što budete zamislili! Pred vama je povoljan dan da se posvetite poslu i da rešite neke važne stvari.

LJUBAV: Teško vam je da donesete novu odluku na emotivnom planu jer niste sigurni koja je prava osoba za vas… Možda biste trebali da date sebi još vremena… Ne žurite.

ZDRAVLJE: Malaksalost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potreban odmor, pa je važno da sebe ne forsirate previše u bilo kom smislu.

 

BLIZANCI

POSAO: Na polju privatnog posla nije baš sve onako kako ste očekivali. Pripremite se za neke nove promene. Moguće je da ćete biti iznenađeni preokretima koji su pred vama.

LJUBAV: Imate česte rasprave sa vašim partnerom. Njemu je stalo do toga da dokaže da je upravu a vi iz inata i ponosa ne želite to da priznate. Stanje može da bude napeto.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na ovom polju, pa bi najbolje bilo da posetite lekara.

 

RAK

POSAO: Sačekajte da se stvari slegnu pa onda donosite nove zaključke i utiske vezane za poslovno polje. Možete da očekujete preokrete na ovom polju danas.

LJUBAV: Voljena osoba je pokazala da joj je jako stalo do vas. Možete da očekujete pozitivne promene u vašoj emotivnoj vezi. Ako ste slobodni, imaćete šansu za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije kod vas u narednom periodu, osetljivi ste i možete da budete podložni većim problemima sa disajnim putevima.

 

LAV

POSAO: Ukoliko se danas budete upustili u veće troškove, moguće je da ćete kasnije zbog toga ozbiljno zažaliti. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće na poslovnom polju.

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete partnera za ozbiljnu vezu. Vaša potraga za ljubavlju se nastavlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati još novih poznanstava i promena.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje danas. Ne biste trebali da budete zabrinuti. Možete da se nadate da ćete uspeti da rešite neke potšekoće od ranije, uz pomoć lekara.

 

DEVICA

POSAO: Preporuka je da se danas pozabavite samo najosnovnijim poslovima i da ne ulazite u veće projekte. Možete da očekujete podršku saradnika. Potrudite se da ne komplikujete stvari.

LJUBAV: Današnji dan vam nije preterano povoljan kada je u pitanju polje ljubavi. Moguće je da ćete imati neke probleme kada je u pitanju komunikacija sa partnerom.

ZDRAVLJE: Odmarajte kada imate priliku za to. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti pod većim pritiskom i kada će vam značiti svaki trenutak samoće i opuštanja.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2