Žena VAGA: Ona je dama koja DOMINIRA svojom LEPOTOM, ali i svojim STAVOVIMA iza kojih ČVRSTO STOJI.

Žena VAGA: Ona je dama koja DOMINIRA svojom LEPOTOM, ali i svojim STAVOVIMA iza kojih ČVRSTO STOJI.

16 јула, 2019 Off By botanika

Žena Vaga je jedna prava dama koju krasi neizmerna lepota. Gde god da se pojavi, ona dominira svojom lepotom i svakoga ostavlja bez daha. Takođe možemo reći da je ova dama neko ko dominira svojim stavovima, iza kojih čvrsto stoji i preko kojih nikada ne prelazi.

 

Po svim osobinama koje poseduje, ona je jako specifična i posebna. U životu zna šta želi i svim silama se bori da se za to izbori. Ona je dama koja će moći samo da vas usreći, jer je jako pažljiva. Kroz život gleda nikoga ne da ne povredi, ali isto tako pazi da neki drugi ljudi nju ne povrede.

Ona je neko ko voli mir i sigurnost i u životu joj je potreban neko ko će da je voli i da joj bude podrška. Kada u jednoj osobi pronađe sve to, nema sumnje da će za tu osobu učiniti čak i nemoguće. U svakom odnosu je jako odana i verna i potrebno joj je da kraj sebe ima isto takve osobe.

 

Žena Vaga je neko ko ne ulazi lako u veze i ne voli avanture. Njoj su u životu potrebni mir, ljubav i sigurnost i neko ko će moći da je voli onako kako ona to zaslužuje.

Ona svakako može da ide sama kroz život, ali joj je ipak potreban neko ko će moći da je prati. Za ljubav je spremna da učini sve, ali nikada neće oprostiti laž i prevaru, niti će takvim osobama dati drugu šansu. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2