BUBAMARA SREĆE DONOSI VAM LEPE VESTI!

BUBAMARA SREĆE DONOSI VAM LEPE VESTI!

11 јула, 2019 Off By botanika

Kažu da bubamare donose sreću i veliko blagostanje. Mnogi smatraju da sa sobom nosi energiju koja štiti od svakodnevnih problema. Verovanja kažu da ako sleti na vas dok ste bolesni, znači da ćete brzo ozdraviti. Svojom pojavom bubamara obraduje svakoga na koga sleti, a veruje se da je i zaštitnik dece.

Ako poželite želju u trenutku kada Vam bubamara stane na ruku, Vaša će se želja ostvariti, ali ćete morati čekati isti broj meseci ili godina kao što je i broj njenih tačaka. Kada uleti u dom, veruje se da najavljuje goste. Ako sleti na ruku nedavno udate žene, veruje se da broj tačaka na njenim leđima najavljuje broj dece koje će imati. Broj tačaka na bubamari je takođe broj sretnih meseci koji vam dolaze, a ako je uhvatite u domu broj tačaka označiće koliko novaca ćete uskoro pronaći.

U nekim selima postoji verovanje da bubamara pretvara negativne misli u pozitivne i da pomaže kod psihičkih tegoba. Veruje se i da neoženjenom muškarcu proriče skorašnju ženidbu. Istovremeno devojke koje nestrpljivo čekaju udaju, bubamaru postavljaju na vrh kažiprsta, a svaka sekunda do njenog poletanja donosi jednu dodatnu godinu čekanja do udaje.
Sada da vidimo šta vama donosi naša srećna bubamara. Izaberite jednu i u nastavku pročitajte odgovor….
BUBAMARA broj 1

Ako ste izabrali bubamaru broj, moramo vam reći da vi ste vi jedna prava dobrica. Vi ste mirna i staložena osoba koja strpljivo čeka ostavrenje svojih snova. Sve u životu radite polako i promišljeno i to  vam gotovo uvek donosi veliki uspeh. Verujete ljudima, pomažete svima i volite da ste uvek okruženi ljudima koje volite. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3