KAD žena STEGNE srce i OKRENE ti LEDJA: 10 signala da te je IZBRISALA iz DUŠE!

KAD žena STEGNE srce i OKRENE ti LEDJA: 10 signala da te je IZBRISALA iz DUŠE!

2 јула, 2019 Off By ludarito

Ne zove te.

Inače ti često prva pošalje poruku ili te pozove da sa dogovorite u vezi sa izlaskom, ili jednostavno da ti čuje glas. Odjednom, tvoj telefon ćuti. To znači da je mnogo ljuta i definitivno čeka da se ti prvi javiš.

Njeni odgovori su kratki.

Uobičajeno, poruke koje razmenjujete tokom dana (ili noći) podrazumevaju redove i redove teksta, čak pomalo liče na roman. Proteklih nekoliko dana, njeni odgovori su kratki i kada malo bolje razmisliš, svode se na „da“, „ne“, „ok“, „videću“. Ako žena ne želi da zalazi u detalje, neće to ni učiniti, a naročito ako je još uvek uznemirena zbog vaše prepirke od pre nekoliko dana. U svakom slučaju, ako dobijaš kratke poruke, moguće je da je problem na vidiku.

Ne odgovara ti odmah (ako ti uopšte odgovori).

Za devojku koja neprestano „visi“ na telefonu, potrebno joj je prilično dugo da ti odgovori na poruku. Moguće je da jednostavno radi nešto drugo i ne stiže da odmah odgovori, ali verovatnije je da se „ujeda“ za jezik razmišljajući šta da ti odgovori kako bi ti shvatio da je ljuta, a da ona to ne mora da ti kaže.

Ne nastavlja konverzaciju.

Devojke uglavnom vole da razrade plan do detalja, bez obzira na to da li je reč o važnom događaju ili ne. Ako je „teret“ nastavljanja konverzacije odjednom pao na tebe, to znači da ona ne želi da razgovara sa u ovom trenutku. Trebalo bi da budeš oprezan kada devojka ne želi da razgovara – znači da si gadno zabrljao!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3