Kad prošlost zakuca, ne otvaraj vrata: Ne primaj BIVŠEG nazad u svoj život!

Kad prošlost zakuca, ne otvaraj vrata: Ne primaj BIVŠEG nazad u svoj život!

2 јула, 2019 Off By ludarito

 

4. Isti problemi su i dalje tu

Prva činjenica je bila da ste raskinuli sa razlogom, razmišljajte o njemu. Bilo da vas je varao ili ste se razdvojili tokom vremena, nešto veliko vas je razdvojilo. Stvar je u tome što takvi problemi ne nestaju tokom noći. Ako se pomirite nakon meseca dana ili npr. dve nedelje, ti problemi će i dalje biti tu, jer ne možete vi nagovoriti nekog da se promeni. Na tome moraju da rade sami…..

 

 

5. Ne želite da povredite istu osobu dva puta

Kada raskinete, uglavnom jedna osoba uvek bude potpuno skrhana. Čak se i onaj koji je raskinuo sa nekim oseća bezveze i stalno razmišlja o svom postupku. Jeste da će vas tokom pomirenja “drmati” radost, sreća, euforija i uzbuđenje, ali nećete razmišljati razumno baš zbog ovakvih uzburkanih osećanja.

Počnite da razmišljate, da li stvarno želite da vas neko povredi po drugi put ili vi njih? Da li je ta osoba zaista toliko vredna da prolazite kroz isto opet?

 

6. Vaša osećanja su možda drugačija nego pre

Mislite da ste zaljubljeni do ušiju u vašeg bivšeg? Naravno da jeste, pa ne biste džabe hteli da budete opet sa njim. Međutim, on vas je povredio i teško je da mu skroz oprostite to. Vaša osećanja mogu biti lako narušena i promenjena, pa čak iako ste spremni da mu skroz oprostite.

Zar ne bi bilo užasno da ste sve vreme mislili da će vaš čovek iz snova  biti napokon opet vaš do kraja, a da vam se sve nade na kraju sruše zbog okrutne doze realnosti? Možda ćete se pomiriti sa vašom prošlom ljubavlju samo da biste shvatili da on ipak nije za vas. Osećanja su vam se promenila i preboleli ste ga… Svih ovih meseci ste samo izgubili vreme.

 

7. Nema više poverenja

Kada mislite o svom bivšem, mislite o tome kako  ih želite nazad i koliko vam nedostaje. Vrlo je moguće da ne razmišljate o tome koliko mu verujete, zar ne? Ipak je to osoba koja vas je volela, bila sa vama, tretirala vas lepo, a zatim slomila srce… Upravo to. Ne zaboravite baš tu činjenicu. Iako ste provodili noći razmišljajući o tome kako bi izgledalo da ste opet zajedno, poverenje je narušeno, a to tek možete uvideti kada se opet upustite u vezu sa njim.

Стране: 1 2