Žena VAGA: Na prvi pogled TIHA i POVUČENA, ali ni malo NAIVNA. Nikada nemojte POTCENITI ovu MISTERIOZNU DAMU!

Žena VAGA: Na prvi pogled TIHA i POVUČENA, ali ni malo NAIVNA. Nikada nemojte POTCENITI ovu MISTERIOZNU DAMU!

17 јуна, 2019 Off By botanika

Svi oni koji je napadnu iznenade se koliko kvaliteta ova dama poseduje. Tada obično svima bude nejasno zašto se ova dama nikada ne hvali svojim kvalitetima. Ali njoj nije bitno šta drugi ljudi misle i kako je doživljavaju. Ona je sposobna da vodi računa o sebi i vrlo dobro zna koliko vredi.

U trenucima kada je napadnuta može da izgleda kao prava aždaja, međutim ova žena je neko ko ima zaista jako dobru dušu. One nikada sebi ne bi dozvolile da nekoga prve napadnu.

Ove dame su veoma emotivne i imaju veliko srce, koje gleda svima da pomogne i svima da se nađe u nevolji. Nikada žena Vaga sebi ne bi dozvolila da neke ljude povredi svesno.

Takođe nikada ne bi volela da se neko oseća loše zbog nje i zato puno vodi računa o tome kako se ponaša prema drugim ljudima. Oni koji ih dobro poznaju znaju da su one plemenite žene, koje su uvek tu za svoje prijatelje. O njima možete misliti bilo šta, ali nikada nemojte pomisliti da možete da ih povredite.

Nikada nemoj da sumnjate u inteligenciju ove misteriozne dame. Ona može preko mnogih stvari da pređe, ali nikada neće dopustiti da je neko potcenjuje i da joj nanosi tugu. Svakoga, ko to pokuša da uradi, ona će saseći i to u samom startu!

Стране: 1 2