RIBE: Njihova DOBROTA ih je mnogo puta KOŠTALA u životu, ali se one svoje VELIKODUŠNOSTI i SAOSEĆAJNOSTI nikada NE ODRIČU!

RIBE: Njihova DOBROTA ih je mnogo puta KOŠTALA u životu, ali se one svoje VELIKODUŠNOSTI i SAOSEĆAJNOSTI nikada NE ODRIČU!

17 јуна, 2019 Off By botanika

Nažalost, prema Ribama niko nikada nije ispao čovek i u životu su ih najviše povredile one osobe za koje su činile sve. Svakako da su Ribe sposobne i hrabre da se izbore za ono do čega im je stalo, ali su one toliko nežne dame da ne umeju da misle na sebe i to ih košta u životu.

One su oduvek stavljale sreću drugih ljudi ispred svoje sopstvene i mnogo više računa su vodile o sreći drugih ljudi, nego o svojoj. One su oduvek pokazivale dobrotu, saosećajnost i razumevanje, pa čak i tamo gde nije trebalo i sve to im nije doneo ništa dobro u životu, već samo probleme i tugu.

Ako neko zna koliko dobrota može da košta onda je to Riba. Ali i pored toga ona ne pomišlja da se menja. Sve dok jedna Riba postoji ona će biti nežna, emotivna i plemenita i ostaće potpuno ista, ma koliko da je to u životu košta. U životu se može svega odreći, ali se nikada neće odreći svoje dobrote.

Za nju je dobrota nešto najvažnije i uvek će je pokazivati i dokazivati.

 

Стране: 1 2