Kakvi su s ženama? Muškarac Blizanac nije za strastvenu damu, Škorpion je zaštitnik, a Jarac – ko general!

Kakvi su s ženama? Muškarac Blizanac nije za strastvenu damu, Škorpion je zaštitnik, a Jarac – ko general!

17 јуна, 2019 Off By ludarito

Vodolija

On je najdivniji i najplemenitiji muž od svih zodijačkih znakova. Nije plameni ljubavnik, njegovo srce nije vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvataju kao deo društvene šeme. Kako su kooperativni, oni mogu usrećiti ženu kojom se ožene.
Promišljeni su, savršeni džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj ženi i deci se odnose i sa poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvestan stepen bezličnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj sa Vodolijom. Njegova bezličnost može se učiniti kao nezainteresovanost, koju nijedna egocentrična žena ne može da podnese. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene sa vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje isto kao i oni imaju i svoju profesiju i karijeru.

Ribe

Muž Riba je pun nesumnjivih dobročinstava za ženu i decu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću.
U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju da svoju porodicu obezbedi, pa iako često želi da svoju ženu obraduje, on zapravo nema šta stvarno da joj da. A što je najgore, i on ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je da se nosi sa mnogim životnim problemima.
Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo tako je bitno za čoveka koji stupa u brak i od koga se očekuje da izdržava porodicu. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će moći da ga usmerava na pravu stranu, život sa njim mogao bi biti divan.
Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za druženje, ali i za seks. Njemu je seksualno zadovoljstvo od izuzetne važnosti i tražiće ga čitavog života.

 

Стране: 1 2 3 4 5 6