Kakvi su s ženama? Muškarac Blizanac nije za strastvenu damu, Škorpion je zaštitnik, a Jarac – ko general!

Kakvi su s ženama? Muškarac Blizanac nije za strastvenu damu, Škorpion je zaštitnik, a Jarac – ko general!

17 јуна, 2019 Off By ludarito

Lav

Muškarac Lav ulazi u bračni život sasvim zbunjen. Sposoban je da mnogo zaradi i voli da se to vidi i na deci i na njemu. On je neverovatno ponosan, ali ne samo na njih, već pre svega na samog sebe. Zahteva da je uvek u centru pažnje i želi da se sav porodični život vrti oko njega kao planete oko Sunca. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen porodici, ali na svoj način. Nikada, međutim, neće tolerisati nepoštovanje sopstvene ličnosti ili nered.
U svojoj glavi on unapred fiksira šta je dužnost njegove žene i dece. Njegov ljubav je duboko romantična i vrlo apsorbujuća, zato što veruje da ima prava na sve njih. Iako je vrlo strastven, on će često beskrupulozno tražiti avanture sa drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac. A pošto je u principu konzervativan, nikada pored sebe ne bi mogao da podnese ženu koja bise isto tako ponašala. Ona mora imati skrupula u svakom pogledu i mora biti van svake sumnje. Pošto je u njegovoj prirodi da sudi, pre drugima nego sebi, izabraće ženu koja ima najviše standarde savršenstva.
Prosečan Lav je dobar muž. Njegova plemenitost, dobrota i strastvena lojalnost u velikim životnim pitanjima i njegovo zaista veliko srce čine ga vrlo sigurnim i zadovoljavajućim mužem za osetljivu, nežnu i ženstvenu ženu.

Devica

U stvari, jedini pravi tip za ženu Devicu je muškarac Devica. On nije zainteresovan ni za ljubav, ni za strast, niti je posesivan. Oni su najčešće konvencionalni, konzervativni i prihvataju domaći život, jer je to deo društvene igre. Vole da vode svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju komercijalni odnos. U mnogim slučajevima, preferiraju da ostanu neženje, jer je to nekako prirodna osobina ovog znaka. U manjoj ili većoj meri, ova osobina karakteriše sve muškarce rođene u ovom znaku.
Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Device. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji obezbeđuje komforan i luksuzan život svojoj porodici. Može biti vrlo kritian, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju porodicu od materijalne propasti.
Muškarac Devica, i kada nema ostalih loših kombinacija u horoskopu, nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema strastvene potrebe i njegov najdublji domet u ljubavi je flertovanje ili naprosto samo ljubavna predigra. Nikada neće ni pokušati da bude strastveni ljubavnik, a njegov pogled samo na prosečnu seksualnu aktivnost, nije baš mnogo entuzijastičan.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6