Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

16 јуна, 2019 Off By botanika

Da li ste znali svaki mesec u kalendaru predstavlja određena ptica? Ta ptica otkriva mnogo o vama samima, vašem karakteru i osobinama. Da li ste mudra sova, veseli kanarinac, pouzdani orao, herojski jastreb ili neka druga?

Pronađite mesec u kome ste rođeni i pogledajte koja je ptica njegov simbol. Sigurni smo da ćete prepoznati ove osobine kod sebe.

U kom mesecu ste rođeni?

Januar: Sova

 

Vaša priča je da tiha voda breg roni. Pažljivo birate reči kada govorite i mudro vodite razgovore. Uprkos vašoj mirnoj prirodi, vaša elokventnost u kreativnom pisanju iznenađuje druge, naročito vaš način izražavanja koji druge ostavlja bez reči.

Vi komunicirate po sopstvenim uslovima, ali budite sigurni da su vaše misli duboke i značajne. Uvek prvo dobro raymislite pa tek onda donesete odluku. Pametni ste i jako inteligentni. Mnogi vam se dive. Strpljivi ste i uvek sacekate pravi trenutak. Zivot ce vas nagraditi zbog toga.

Februar: Papagaj

 

Vaša je ptica slobodnog duha. Nikada dosadni ili predvidivi, vi ste poznati po svojoj sposobnosti da vidite izvan granica običnog. Kreativnost,  umetnost ili muzika utkane su u vašu ličnost. Vaši prijatelji i voljene osobe su konstantno inspirisani vašim jedinstvenim karakterom i iskričavom voljom za životom.

Ne želite svetla reflektora, ali za vama će se svi okrenuti. Jako ste opusteni i prijatne naravi. Vi ste neko ko vlada samim sobom bez velike pompe i ne žalite se mnogo. Sami sebi ste najbolji prijatelj. Ne verujete mnogo ljudima i to ce vam pomoci u životu.

Mart: Crvendać

 

Crvendaći su ptice istrajnosti. Imate neverovatnu sposobnost da preživite i najjače oluje. Vaši voljeni imaju strahopoštovanje prema vašoj snazi i ubeđenjima, priznali to ili ne. S vremena na vreme se umorite, ali to retko pokazujete.

Umesto toga, fokusiraćete svu svoju snagu na nagradu koja vas očekuje – jaki i stabilni. Delujete mirno , nezno i stalozeno ali u sustini vi umete da budete i totalna suprotnost od svega navedenog. Jako emotivni i nestabilni kada je ljubav u pitanju.

 

April: Kanarinac

 

Bebe kanarince krasi smeh i razdraganost. Ponekad klovn, a ponekad mudrac, ništa ne volite više od toga da razveselite i zabavite sve oko vas. Vaše šale i smisao za humor jesu ono zbog čega vas svi obožavaju. Jako ste prijatna osoba i mnogi vas vole zbog toga.

Jednostavno vi imate pozivnu energiju koja vas krasi i koju umete da prenesete i na druge osobe. Iskreni i posteni ste. Ne volite laž i nepravdu. Uvek se borite za pravdu pa makar i glavom kroy yid. Ali to vas cini veoma dobrom i pravicnom osobom. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3