Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

16 јуна, 2019 Off By botanika

Septembar: Jastreb

 

Vi ste heroj sopstvene priče! Uprkos mnogobrojnim izazovima, vi se uvek dočekate na noge. Vaša dela ne prolaze nezapaženo, ali ste spremni da za zatrubite u sopstveni rog za pomoć. Ova snašna mešavina herojstva i poniznosti čini da ste obožavani i na poslu i kod kuće.

Ljudi se oslanjaju na vas i njihovo poverenje nikada niste izigrali. Pouzdani ste i jako vredni. Uvek umete da stvorite sebi novac i prostor u kojem cete uzivati. Sve cete to zaraditi sami bez icije pomoci. Vi jednostavno od nikoga i ne ocekujete nikakvu pomoc jer ste rodjeni da sve sami stvorite.

Oktobar: Labud

 

Vi ste popravljač, onaj koji uvek ima odgovor. Volite da pomažete i pronaći ćete rešenje bilo kog problema u rekordnom roku. Volite da ste u pravu i obično i jeste.

Svako će se prvo vama obratiti u teškoj situaciji ili kada im je potreban savet. Vi ćete uvek imati lek! Vi ste neko ko je jako taktican i uporan u onome sto naumite ali ne idete glavom groz zid vec umete da stanete i presecete ako vidite da to nicemu ne vodi.
Uvek ste za dogovor i kompromis svake vrste. Nikako ne volite svadje i galame, jer to vas bas izbaci iz vaseg zivotnog ritma.

Novembar: Petao

 

Vi ste najbolji prijatelj kog čovek može da poželi. I u dobru i u zlu, vi ćete biti na strani prijatelja i čuvati mu leđa. Ne samo da vodite druge pravim putem, već i sprečavate da im bude dosadno.

Ali vas ce prijatelji zbog toga mnogo puta iskoristiti. Mana vam je sto ste pomalo naivni i verujete ljudima vise nego sto bi trebalo. Niste ni zlopamtilo pa lako i oprastate.

Decembar: Vrana

 

Uzbudljiva ptica intrige i misterije. Vi ste lutalica i avanturista. Samouvereni i radoznali, u stalnoj ste potrazi za novim uzbuđenjima. Oslanjate se na sebe i savršeno ste srećni sa samim sobom. Vi možda niste u centru zabave, ali vaš život je ispunjen novim iskustvima.

Vi ste uvek zadovljni i nikad ne kukate. Ne trazite puno i zato ono sto imate volite i cenite bezuslovni i jako ste srecni zbog toga. Vi uzivate u svakom trenutku i to vas cini stabilnom i jakom osobom.

Стране: 1 2 3