Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

Ptica meseca u kojem ste rođeni odaje koja osobina vlada tvojom dušom.U kom mesecu ste rođeni?

16 јуна, 2019 Off By botanika

Maj: Slavuj

 

Kao slatka pesma cvrkutave ptice, vi ćete razvedriti dan svakom koga sretnete. Uvek pozitivni i zaraznog raspoloženja zbog kojeg vam svi zavide. Na vaš ljubazan osmeh niko ne ostaje imun i niko vas nikad neće videti bez njega.Vi ne podnosite monotoniju i samocu.

Uvek ste u pokretu i spremni za rad i zato ste jako uspesni na svom poslu. Ne volite velike odgovornosti a ni da sefujete. Imate nemiran duh i jako ste komunikativni i mnogi vam zavide na vasoj vitalnosti i mladolikosti.
Jako ste inteligentni. Tesko vas je prevariti.

Jun: Golub

 

Kraljevska ptica. Vi ste rođeni vođa, shvatali to ili ne. Vi ste kralj organizacije i delegiranja. Preuzećete nadležnost i od haosa stvoriti red, bilo da se radi o stvari od izuzetnog značaja ili jedostavnom organizovanju da svi dođu u školu na vreme.

Vi ne možete bez liste obaveze. Uvek sve na svom mestu, cisto i uredno. Mnogi vas vide kao neke diktatatore ali vi se samo skrivate ispod takve maske jer ste u dusi osetljivi i tako se branite od zlih ljudi.

Jul: Orao

 

Kao i ova ptica, vi ste veoma samouvereni. Vaša veština slušanja je bolja od svih. Čak će vam i potpuni stranci ispričati svoju životnu priču.

Pouzdani ste i umete da čuvate tajnu. Takođe ste sposobni da udelite strpljiv savet od srca kako biste usmerili druge u pravom smeru. Jaki, ponosni, iskreni.

Jednom recju vi ste pravi covek sa jako velikim kvalitetima. Moyda ste ponekad teski ya okolinu ali to vas uopte ne tangira jer vi dobro znate sta je najbolje za vas.

Avgust: Vodomar

 

Bebe vodomara su poznate po tome što su prijateljski naklonjene ljudima. Vi ne samo da uživate u upoznavanju novih ljudi, već činite i da drugi ljudi uživaju u upoznavanju vas.
Poznati ste kao izuzetno velikodušni i spremni da pomognete svakom ko dođe u kontakt sa vama. Vi celog zivota pomazete ljudima oko sebe da nekad malo i zaboravite sopstvene potrebe. Zapostavljate sebe da biste drugima ugodili. Mnogi to ne vide na nacin na koji vi vidite i ne umeju da vam uzvrate onako kako ste zasluzili. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2 3