NE SVIDJAŠ MU SE: Ako se muškarac ovako ponaša, obriši njegov broj odmah!

NE SVIDJAŠ MU SE: Ako se muškarac ovako ponaša, obriši njegov broj odmah!

15 јуна, 2019 Off By ludarito

Drage devojke, verovale ili ne, postoji mogućnost da je muškarac kojim ste, najblaže rečeno, opsednute zapravo i nije preterano zainteresovan za vas. Znamo, zvuči nemoguće, ali nastavite da čitate.

Sigurno imate bar jednu drugaricu koja je večito u vezama koje to baš i nisu.

 

Tačnije, ona je u vezi, neprestano razmišlja o tome gde je i s kim njen dragi, svakog dana ga zove i šalje mu poruke, svesna je da njihov odnos nije u potpunosti definisan, stalno najavljuje važan razgovor koji će s njim obaviti, ne primećuje druge… Muškarac je, s druge strane, uvek zauzet. On nema vremena da se vidi s njom jer ima puno posla, stalno mu zvoni telefon, ne može da predahne od obaveza, a ipak se redovno viđa s društvom, prati treću rumunsku ligu i na Instagramu objavljuje fotografije koje definitivno nisu nastale u kancelariji. Kad uopšte nađe vremena za nju, u 90 odsto slučajeva završe u krevetu.

 

Devojka je zbunjena: nije joj rekao da nije zainteresovan, viđaju se s vremena na vreme, odgovara joj na skoro svaku poruku. Zato ona uglavnom priča o njemu i analizira problematiku, osvrćući se na svaku mogućnost – on je odlepio za njom, ali se plaši toga što je ona nezavisna, jaka žena/dobra riba; on je odlepio za njom, ali još nije raščistio s bivšom, pa će ozvaničiti njihovu vezu kad zatvori to poglavlje svog života; on je odlepio za njom, ali vlada retrogradni Merkur.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3