DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 15. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 15. JUN 2019.godine

14 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

Prijatelj bi mogao da vam priđe sa unosnom idejom danas. Rezultat toga je razgovor koji neće doneti neki konkretan zaključak. Ideje koje će da se ukažu u narednim danima bi mogle malo da rasvetle sliku. Istarživanja na temu koje bi mogli da obavite pokazaće se izuzetno važnim, zato se bacite na posao.

 

Kada sumnjate, vi uglavnom birate povlačenje i ćutnju, pre nego otvoren i iskren razgovor. Trenutno se pitate da li je veza u kojoj se nalazite pozitivan ili negativan faktor vašeg života. Verovatno ima po malo od oba. Zato vam zvezde nalažu da se opustite i otvoreno razgovarate o problemu koji vas muči.

BIK

Ideja i mašta definitivno pokreću projekat u dobrom smeru danas. Razgovor, možda vezan za novac, pokrenuće vas i vaše saradnike u nove inovativne projekte koji će možda biti od velike koristi za sve. Ne dopustite da se vaša inspiracija ovde zaustavi. Pustite je da slobodno luta i dovešće vas do novih ideja.

 

Vi jednostavno ne dozvoljavate svojoj intuiciji i emocijama da odluče umesto vas. Vi radije birate da se oslonite na razum. Tačno znate šta je ono što nedostaje u vešoj vezi i nastojite to da rešite logičnim putem. Mudrost leži u tome da izbacite sumnje i ljubomoru koju imate u sebi i da se prepustite više………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4