LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2020.

15 јуна, 2020 Off By ludarito

Ovan

Danas bi moglo doći do konfuzije zbog novčanih problema. Moguće je da treba ponovo da pregledate svoje troškove. Ne brinite. U stanju ste da sve dovedete pod kontrolu. koliko ste imali intenzivne snove noćas, zapišite ih. Verovatno ćete poželeti da ih se setite kasnije, jer mogu biti vezani za vašu trenutnu situaciju. Takođe, mogu vam razjasniti nešto što vas brine. Snovi su refleksija onog što nam se dešava ali i naše podsvesti.

 

Pred vama je dan pun različitih događaja, uzbuđenja i novih poznanstava. Svojom harizmom možete osvojiti koga poželite, ali je pitanje da li ćete biti naročito motivisani da energiju trošite na ljubav kada vam je karijera na prvom mestu. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u dužoj vezi ili braku, neka nađu vremena za voljeno biće. Potrudite se da ga obradujete malim znakom pažnje ili odlaskom na večeru.

Bik

Danas će neko vama blizak biti veoma težak za saradnju. Nemojte to shvatati lično. To u najmnju ruku nema ništa sa vama. Ta osoba ima svojih problema koje nije spremna da podeli sa vama. Moguće je da ćete osetiti tenziju zbog toga, ali zaista nije ništa što bi vas zabrinulo. Idite u šetnju ili teretanu.

 

Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa nekim ko vam je veoma bitan. Između vas se nalazi naizgled nepremostiva prepreka, ali trenutno niste ni svesni da pravi uzrok tome leži u insistiranju druge strane da sve bude po njenom. U želji da joj ugodite, zaboravili ste na sopstvene potrebe. Odvojite malo vremena da razmislite da li vas ovakav odnos zaista usrećuje…..

 

Blizanci

Najverovatnije da ćete danas biti napeti a da nećete znati razlog. Ne brinite, to su samo planete! Moguće je da ćete reagovati veoma neočekivano na neki komentar ili se uvrediti kada nikako nema potrebe za tim. Odnosi sa drugima biće malo nategnuti, tako da bi bilo veoma poželjno da im kažete kako se osećate. Pokušajte da se rešite tenzije šetnjom u prirodi ili plivanjem.

 

Danas ćete biti u prilici da u trenutku prepoznate šta vam odgovara, a šta ne. Partnerovo otuđenje i stav da ne treba sve da delite može da vas učini nesrećnim i zabrinutim bez preke potrebe. Ma kog pola da ste, potreban vam je jak partner na koga možete u svakom pogledu da se oslonite. Kažite sve što vas tišti i zabrinjava.

Rak

Najverovatnije da nećete biti za društvo danas, iako će vas prijatelji uporno zvati. Strpljenje vam može biti na granici i moguće je da ćete reagovati na nešto što obično ne reagujete. Ovo nije dobar dan za zabave i timski rad. Možda je najbolje da radite svoj posao danas a zatim odete na zasluženi odmor. Osećaćete se daleko bolje nakon toga.

 

Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka će se osećati prilično usamljeno u želji da uvedu novine u partnerski odnos. Neka vas partnerovo ponašanje i nezainteresovanost ne obeshrabre, moguće je da danas samo nije pravi momenat. Svi oni koji su singl, okrenuće leđa prošlosti koja ih je sve vreme sputavala da istinski uživaju u životu.

Lav

Danas ćete biti malo napeti. Moguće je da ćete biti u centru pažnje nekog ili nečeg. Dok vam to obično ne bi smetalo, danas će vas učiniti nervoznim. Kada svi gledaju u vas i očekuju da kažete nešto – onda recite. Budite kratki i jasni, a zatim se povucite. Niste raspoloženi. Idite u biblioteku i odaberite knjigu koja vas interesuje. To vam može pomoći da se rešite stresa.

 

Danas ćete se osetiti pomalo neshvaćeno i zapostavljeno od strane voljenog bića, a sve zbog njegovog nedostatka vremena. Pokušajte da ne gledate na stvari tako crno i tragično – bolje bi bilo da se posvetite nekim aktivnostima koje vas usrećuju. Dan je odličan za druženje sa prijateljima ili odlazak u šoping. Ako imate dovoljno energije, razmislite o preuređenju vašeg životnog prostora.

 

Devica

Danas ćete verovatno poželeti da vas svi ostave da budete sami sa svojim mislima. Relaksirajte se uz dobru knjigu i svakako da nećete želeti da vas prekidaju. Buka i neprestani zahtevi onih oko vas obično vam ne smetaju, ali danas će biti iritantni, tako da je najbolje da provedete dan što je više moguće sami. Odvojite vreme i prošetajte jer vas to može osloboditi tenzije.

 

Danas ćete uvideti da partner neke stvari ne želi da podeli sa vama iz razloga što smatra da nije potrebno da vas opterećuje. Duge veze bi danas mogle biti izložene stresu upravo zbog nesporazuma u komunikaciji. Svi oni pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su od nedavno započeli partnerski odnos, neka se pripaze brzopletosti i sopstvene nepromišljenosti.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2