LAV i JARAC: Oni su najuporniji, najhrabriji – jednostavno NAJBOLJI. Sa njima se niko NE MOŽE POREDITI, jer su oni VAN KONKURENCIJE!

LAV i JARAC: Oni su najuporniji, najhrabriji – jednostavno NAJBOLJI. Sa njima se niko NE MOŽE POREDITI, jer su oni VAN KONKURENCIJE!

24 маја, 2019 Off By botanika

Kao što smo već rekli u naslovu, pripadnici ova dva znaka Zodijaka nisu slabi i popustljivi, već su veoma ambiciozni, hrabri i uporni. Oni su u stanju da uzmu od života sve što im se pruža i znaju da se izbore za ono što žele.

Njih jednostavno niko ne može pobediti, jer su oni najuporniji i najhrabriji. Jednom rečju, pripadnici ova dva znaka su najbolji. I upravo zbog toga se sa njima niko ne može porediti, jer su oni van svake konkurencije.
Oni su rođeni pobednici, a u nastavku teksta možete pročitati zašto je to tako. LAV Poznato je da je Lav kralj životinja, ali sa velikim pravom nosi i titulu kralja u Zodijaku.
Mnogi ga smatraju pravim kraljem, a on to svakako i jeste. Lav je čovek koji ima mnogo pravih kvaliteta. On je rođen da vlada i da bude najbolji u svemu.
Ono što ga oduvek pokreće je njegova hrabrost, koja je zaslužna za sve uspehe koje je u životu ostvario. On je jednostavno neko ko se ne zadovoljava sitnicama, već uvek želi još veći uspeh.
Upravo zbog toga on se nikada ne zaustavlja i upravo zbog toga je najbolji. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3