DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 25. MAJ 2019.godine

24 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Trenutno ste zaglavljeni između dve snažne želje – želje da ugodite isključivo sebi i želji da ugađate drugima. Vi ste neko ko se često lomi između mogućnosti, a sve ovo predstavlja neizostavan deo vašeg karaktera. Stoga, neće vam biti lako da se u ovakvim situacijama i inače ne lomite. Odgovor ćete pronaći onog momenta kada se budete zapitali zašto imate kako snažnu želju da budete prihvaćeni od strane drugih.

 

Iako spadate u one ljude koji vrlo lako ostvaruju i održavaju platonske odnose, danas vam to baš i neće ići od ruke. Strasti će se razbuktati i vi ćete u nekom momentu poželeti nešto više. Ako neko bude sa vama igrao igre koje vam nisu prijatne, iskreno priznajte i nemojte trošiti vreme na to.

Bik

Imaćete potrebu da dođete do nekih, vama bitnih informacija koje se tiču jednog člana porodice. Vaša potraga može biti intenzivna i temeljna, a da vam opet neke stvari promaknu. Ljubavni život je deo života na koji biste, zapravo, trebali da se najviše fokusirate. Nađite vremena za voljeno biće i priredite mu jedno lepo iznenađenje.

 

Vi više ne možete da se pretvarate kao da ne osećate ništa i zvezde će vas danas podržati u tome. Osoba prema kojoj gajite tajna osećanja, danas će verovatno da vas isprovocira i vi ćete pokazati ono što zaista osećate. Neka vas to ne plaši. Ishod može biti krajnje pozitivan, a nova romansa na pomolu….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4